Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Superonline: internet bağlantı problemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Superonline Fiber İnternet - 200 Mbps internetimiz var, modem ZTE ZXHN H3600 modeli.

son bir kaç haftadır temel başlıca sıkıntı var. wi-fi ve ya ethernet'le bağlantı kopması değil ama sanki interneti biri boğuyomuş gibi.

en basit telefonlardan(android-iphone) instagram'da sayfa yüklenmesi bir çok kez olmuyor.

youtube'da ara ara saçma salak donup devam eden videolar.

wp'de mesaj atıyosun tik düşmüyor gibi basit temel wi-fi bağlantılı durumlar oluyor.

ethernet'li iki pc'dede bazı forumlar, temel sitelerde çoğu zaman yüklenme sorunları olabiliyor.

fifa26'da galiba genel bir sorun olabilir sürekli oyundan atması gibi ondan tam emin olamadığım için konuya karıştırmak istemiyorum. 

superonline'a ayrıca talep gönderdim, ilgilenmeleri için yazdım ama adamlar uzaktan bir problem görmediklerini üstüne basa basa söylediler. bazı çözüm yolları sundular, wifi resetleme, tek bir cihaz üzerinden speedtest'ler, upnp, dns varsa kapat gibi temel yöntemlerin hepsi denendi sonuç sıfır. 

bugün buraya yazarken superonline'a tekrar mesaj attım modem değişikliği + bağlantı kontrolü yapılması üzerine detaylıca yazdım. speedtest izmir-antalya-istanbul ss'lerinide ekledim gönderdim.

hatta klasik şikayetvar vari yoksa sizi terk ederim bile dedim.

ama anlamak için bilenlere danışmak istedim. 

sorun nedir?

çözüm öneriniz var mıdır?

Mesaj tarihi:

Modem ve dağıtıcı kaç yıllık? Modeller hakkında hiç bir fikrim yok, ama evde benzer sorunları bilgisayar hariç tüm cihazlarda (iphone/android telefon hatta TV farketmeden) biz de yaşıyorduk. Sonra modemi değiştirmek istiyoruz dedik, çağrı merkezi bi kampanyaya soktu eve gelen eleman da WIFI6 uyumlu bi router taktı falan çözüldü sorunlar. Yenileme için ilk faturaya bişi yansıdı yine ama 300-500 lira bandında önemsiz bi meblağ, neredeyse 10 yıllık cihazlar değişti falan bide kopma sorunu kalktı ortadan. 

• Yeni Oluştur...