Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 26

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Adamlar daha iyi oyun motoru yerine yapay zekayı oyuna entegre etmeye çalışsalar çok daha fazla oyuncu çekecekler ama daha gerçekçi maç görüntüsü vereceğiz diye oyunu bok edecekler. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

valla atıyorum alanların %80'i alıp 2 ay oynayıp bırakıyor ve %20'si senelerce yamyam gibi excelsheet'lemeye devam ediyorsa casual kalabalığa satalım paramıza bakalım diyorlardır. playtime data'larına göre marketing'çiler enselerinde boza pişiriyordur sdfgs

Cokomantis tarafından düzenlendi
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

şunun için miydi tüm tatava, ben maç motoru için oynamıyordum ki bu oyunu oynayanların %90 ıde onun için oynamıyordur, hatta ben bazı maçlarda dizilimi daha iyi görebilmek için 2d oynuyordum, umarım şu motoru yapacağız diye içine etmemişlerdir oyunun

• Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:

yeni mac motoru harika olmamis mi? yaptiginiz degisiklikleri daha rahat gozlemleyebileceksiniz.

neydi abi 2d son 20 senedir! sanki teknoloji gelismemis gibi.

kizillelma, 05.09.2025 12:33 tarihinde dedi ki:

Mesaj tarihi:

RECOMMENDED:

Requires a 64-bit processor and operating system

Processor: Desktop: Intel Core i5-9600 or AMD Ryzen 5 2600 Laptop: Intel Core i5-1035G7 or AMD Ryzen 7 3750H

Memory: 12 GB RAM

Graphics: Desktop: NVIDIA GeForce RTX 2060 or AMD Radeon RX 5600 XT Laptop: NVIDIA GeForce RTX 2060 Mobile or AMD Radeon RX 6600M

DirectX: Version 11

Storage: 20 GB available space

Mesaj tarihi:
Grego, 05.09.2025 14:58 tarihinde dedi ki:

öyle demeyin, yaptığınız şeylerin oyuna hiçbir etkisi olmadığını artık unity ile daha net göreceniz

aldigin fitbolcu kazik gibi mesela, gogusu ile topu yumusatacak ama yumusatmak ne demek, adam DARNK! diye topun icine ediyor ve topu gogsu ile aya gonderebiliyor. tam bir mal!

bunu gormek gerekiyor abi.

• Yeni Oluştur...