Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 11, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2026 (düzenlendi) tüm haritalarda bi cücüklük var zaten de bu blackwell fields gerçekten akıl tutulması bi harita hava araçları açısından. airfielddan uçağı kaldırıyosun tamı tamına 2 saniye sonra out of bounds yiyosun. ayrıca yine out of bounds durumundayken lock on yapabiliyolar sana. e ben nereye kaçıcam abi zaten dümdüz harita dağ tepe bi şey yok arkasına saklanayım. rezalet gerçekten yani inanılmaz bi şey. ve çıktığı günden beri böyle bu harita. 3 ay oldu. şu dış boundary'i dışarı çekeceksin ya bu kadar basit. maximum altitude'u da 400 500 metre falan. hani yükselerek kurtarayım desen o da olmuyor. Nisan 11, 2026 Xenocide tarafından düzenlendi
S-H Mesaj tarihi: Nisan 11, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2026 ya keşke sadece araçlar saklanacak yer olmasa, piyade olarak da farkı yok ki. spawn pointte kafayı kaldırıyorum 10 tane sniperla göz göze geliyosun, 360 derece her tepede bir sniper var, şansın yaver gider de cover bulursan önünden arkandan her yerden snipelanıyosun. her oyun 10 mortar 10 sniper yüzünden düzgün oyun dönmüyor. breakthrough modunu ben artık oynayamıyorum, 15dk oynayınca mortar uğultusundan çıkmak zorunda kalıyorum, mortardan kurtarsan araçlarla 200 metreden choke pointlere spam yapan tanklara denk geliyosun, ondan kurtarsan sniperlar, bir gram oyun zevkim kalmadı artık. şansa karşılıklı iyi ekip gelirse conquestler biraz keyifli onun dışında mortar, sniper ve sniper tanklardan bıktım.
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2026 ya alanı küçük tutalım saflar sıklaşsın ve sürekli aksiyon dönsün, hiç boş an kalmasın genz sıkılmasın kafası heralde
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 11, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2026 Stalker 2'ye gelin, burası çok güsel.
S-H Mesaj tarihi: Nisan 11, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2026 razzRaziel, 11.04.2026 14:47 tarihinde dedi ki: ya alanı küçük tutalım saflar sıklaşsın ve sürekli aksiyon dönsün, hiç boş an kalmasın genz sıkılmasın kafası heralde bence de böyle fakat oyunu genz almadı ki, cod'tan fornite'tan onları koparabilme ihtimali için 25 senelik kitlesi belli bir oyunu mahvetmeye gerek yoktu.
Öne çıkan mesajlar