Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2026 (düzenlendi) kizillelma, 02.02.2026 16:53 tarihinde dedi ki: YouTube bana Türkiye’den içerik göstermeye çekiniyor. Çok seyrek tavsiye eder. Türkiye’den içerik üreticilerinin çoğu yasaklı. İçerik ingilizce. İzleyicilerin %40'ı amerika, %50'u avrupa dfjksd yine olmadı. link koymuyom. sonra external site diye kaydediyo, millet tıklayıp 5 sn izleyip kapatıyo, algoritmanın canına okuyo sdf This Is Why Battlefield 6 Maps Feel Wrong videonun ismi bu Şubat 2, 2026 Xenocide tarafından düzenlendi
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2026 e aratınca reddit'ten çıktı link. orası external olmuyor mu? paticik üvey evlat mı
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2026 oraya da ben koymadım ki, millet koymuş. viral oldu diyorum size inanmıyosunuz
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2026 video gayet güzel ya. emek verilmiş. amerikalılardan bile daha anlaşılır ingilizce. doğru hazırlanmış her şey. farklı alanlara yönelsen daha kapsayıcı bir kanal olman içten bile değil.
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2026 voice over kendi kaydım değil btw, ses benim de voice cloning kullanıyorum o yüzden çok anlaşılır sdfg biraz backlash yiyorum bu durumdan da kendim kaydetsem hiçbi şey anlamayacaklar, bilmiyolar 1-2 aydır yapıyorum, bu video ile monetize ettim kanalı. Battlefield üzerinden başladım. Bir süre daha böyle gidecek. Bilgili olduğum konu, içerik üretmem daha kolay dolayısıyla. Sonra genişletirim belki.
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 2, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2026 Xenocide, 2.02.2026 17:37 tarihinde dedi ki: İçerik ingilizce. İzleyicilerin %40'ı amerika, %50'u avrupa dfjksd yine olmadı. link koymuyom. sonra external site diye kaydediyo, millet tıklayıp 5 sn izleyip kapatıyo, algoritmanın canına okuyo sdf This Is Why Battlefield 6 Maps Feel Wrong videonun ismi bu Xenoseth olan ise buldum. . 1
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2026 Xenocide, 02.02.2026 18:48 tarihinde dedi ki: voice over kendi kaydım değil btw, ses benim de voice cloning kullanıyorum o yüzden çok anlaşılır sdfg biraz backlash yiyorum bu durumdan da kendim kaydetsem hiçbi şey anlamayacaklar, bilmiyolar 1-2 aydır yapıyorum, bu video ile monetize ettim kanalı. Battlefield üzerinden başladım. Bir süre daha böyle gidecek. Bilgili olduğum konu, içerik üretmem daha kolay dolayısıyla. Sonra genişletirim belki. ben de diyorum ne güzel konuşuyor la. olsun iyi yapmışsın
S-H Mesaj tarihi: Şubat 2, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2026 @Xenocide video süper olmuş, tespitlerin tamamına katılıyorum. çoğu zaman kendimi 2x 3x büyütülmüş COD arena mapi oynuyormuş gibi hissediyorum, umarım yeni maplerle bu yanlıştan dönerler.
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2026 eyvallah sağolasın. yani oyun keyifli, ben keyif alıyorum ama işte battlefield oynuyo hissi uçtu gitti. taa betadan beri söylüyorum, gençler bi hype var we are back diye ama bu oyun refined 2042 hani çok da şeyyapmayın diye. fakat infected gibi insanlar ağız birliğiyle wEaReSoBaCk çekiyodu, çıkmadı sesimiz. hatta 2042 bazı açılardan daha battlefieldtı. doğru uygulanabilseydi 128 player olayı major leap olacaktı seride. Büyük haritalardan çok şikayet edilmişti ama sorun haritanın büyük olması değil, bomboş olmasıydı (daha doğrusu konteynırlarla dolu olması sfd) o büyüklükte haritalar adam gibi tasarlanmış olsa, haritanın tamamına serpiştirilmiş araçlarla dolu olsa, operatörler başından beri olmasa, gunplay bi tık daha az arcade olsaydı nefis bi oyun olacaktı. 6 için de aynı şeyler geçerli. 1
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2026 ya yillar sonra bad company oynadigimda, oha ne guzel oyunmus multisi deyip BF3 dahil baya bir oynamistim. Ama su COD olma virusu yuzunden cuv cuv cuv beng beng beng her yer. 6'dan umitlydim, pek farkli cikmadi. Ha bir de bunun da grafiklerinde sacma bir latency var sacmasapan. Ne yaptiysam doesn't say are you to me. yani su boslugu biz yaslilar icin dolduran bir oyun da cikmadi isin kotu yani. ARMA desen cok simulasyon, diger FPSler de COD ozentisi cuvcuvcuv yine.
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 5, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2026 Xenocide Güzelce özetleyip anlatmışsın harita sorununu. Belki haritalar neden böyle oldu sorusunun cevabını sert bir şekilde anlatan video yaparsın. Ses güzel ancak imparatorluk ingilizcesi aksanı olsa nasıl olurdu ?
S-H Mesaj tarihi: Şubat 10, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2026 (düzenlendi) haftaya yeni sezon geliyor. Şubat 10, 2026 S-H tarafından düzenlendi
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 10, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2026 kizillelma, 05.02.2026 23:55 tarihinde dedi ki: Xenocide Güzelce özetleyip anlatmışsın harita sorununu. Belki haritalar neden böyle oldu sorusunun cevabını sert bir şekilde anlatan video yaparsın. Ses güzel ancak imparatorluk ingilizcesi aksanı olsa nasıl olurdu ? vallah-ül azim ben Oxford ingilizcesi dışında telaffuzları anlamakta zorlanıyorum azizim.
Öne çıkan mesajlar