Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2025-2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Duran emmi bence santrafor olarak alındığının farkına varmalı. Takım da onun santrafor olduğunun farkına varmalı. Orta sahanın 15mtr gerisinden top falan çıkartıyor nesri ilerde takılırken. İlginç. 20m kira 20m yıllık alıyorsan fenerlileri bırak ben beşiktaşlı olarak senden R9 performansı beklerim

Mesaj tarihi:

bence gözükmeyen sorunlardan birisi de nesiri. bu adam iki kafa vuracak diye taşıyor takım resmen. çok çabalasa da gitmiyor vücut. tam arabistan topçusu adam. o gitse duran da yerini bulacak. 

Mesaj tarihi:

Abi Duran birini geçti mi, top sürdü mü, bir ikili mücadelede ayakta kaldı mı hiç? Hep yerde, orta sahada, arkası dönük. 

Ahah golden önce nesri sağ çizgide durup kanatta oğuza pas versi, oğuz ortaladı? Aq golü kim atacak.

bir de golde Talisca bıraktı mı vuramadı mı ona anlamadım

Mesaj tarihi:

Fener toplam kaç transfer yaptı bonservis ve kiralık ücreti ne verdi ya merak ediyorum. Hala neredeyse 5-6 pozisyonda çok eksik ve GS nin çok gerisinde görünüyor bana. Yani hep eksik bölgeye adam alınıyor kalite vs , takıma giriyor o bölge sanki yine eksik sdf

Mesaj tarihi:
samaella, 23.08.2025 22:43 tarihinde dedi ki:

Abi Duran birini geçti mi, top sürdü mü, bir ikili mücadelede ayakta kaldı mı hiç? Hep yerde, orta sahada, arkası dönük. 

Ahah golden önce nesri sağ çizgide durup kanatta oğuza pas versi, oğuz ortaladı? Aq golü kim atacak.

bir de golde Talisca bıraktı mı vuramadı mı ona anlamadım

o da doğru. ikisinin aldığı maaşla sıfırdan takım kurulur. 

Mesaj tarihi:
FuCKiR, 23.08.2025 22:47 tarihinde dedi ki:

Fener toplam kaç transfer yaptı bonservis ve kiralık ücreti ne verdi ya merak ediyorum. Hala neredeyse 5-6 pozisyonda çok eksik ve GS nin çok gerisinde görünüyor bana. Yani hep eksik bölgeye adam alınıyor kalite vs , takıma giriyor o bölge sanki yine eksik sdf

abi 10 bin melyon baloncuk kadar önliberomuz var ama oyun kuracak bir adam yok hala, forvetler kanada ortasahaya geliyor paso löl

Mesaj tarihi:

Fenerin istatistiğe bakıyorum baya da iyi de hani oyun o mu değil yani. O yüzden kırılma maçlarında yine kırılıyor. Ben şu feneri görünce Beşiktaş gene yenebilir diyorum. 

Duranın gol atıp atmamasında da değilim bizim gomez ilk golü 3 mü 5. haftada mı ne atmıştı yanlış hatırlamıyorsam da bu adam ya yerde, ya orta saha gerisinde boğuşuyor 😄 1 kere ceza sahasına girdi asist yaptı 

Mesaj tarihi:

Mourinho kendini inanılmaz kandırılmış hissediyor benim gördüğüm. Adama ne sözler verildi kim bilir. Yapı mapi diye beni yediniz hiç futbolcu almıyorsunuz diyor resmen. Ali Koç bunu da berbat etmeyi başardı Bravo. Saadettin Kılıçdaroğlu kazanabilir kongreyi. 

• Yeni Oluştur...