chicagolu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2025 Arkadaşlar uzun zamandır sadece Aglio e olio ve Cacio e pepe adlı spagetti tarifleriyle yaşıyorum. italyan erkeklerinin fitlik sırrı? Belki de Makarnayı doğru pişirmektir derlerdi inanmazdım. tabi "la dolce vita" nın etkisi vardır illa ama 30 dk makarna haşlama kültürünü bırakmamız lazım. Sizlere tavsiyem şu sağlıksız yemek tarzını bırakıp İtalyan yemeklerine odaklanmanız, yani koy abi domatesi fesleğeni tarife, alsana Spaghetti Pomodoro oldu mu? mis gibi . ( makarna tabi üst kalite de cecco olmallı- protein yüksek kalite)
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2025 italya daki sağlıklı domatları fesleğenleri nereden bulucaz
Drall Mesaj tarihi: Haziran 4, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2025 Üst kalite de cecco? Nuhun ankarayı tercih ederim de cecco ne, italyan yicem diyosan la molisana falan bul, yoksa barilla, de cecco falan tıraşko yahut paşa paşa git bi makarna kesme makinesi al, evinde taze taze tagliatelli çek
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2025 Iyi makarnada protein miktarı önemli oluyormuş sanırım. Markette genel satılan makarnalarda en yüksek protein oranı barilla'da vardı 13'tü sanırım. Nuhun Ankara falan 11 civarındaydı.
Drall Mesaj tarihi: Haziran 4, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2025 Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı ayrıca üçün beşin hesabını yapmayalım nejad
chicagolu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2025 Drall, 04.06.2025 18:24 tarihinde dedi ki: Üst kalite de cecco? Nuhun ankarayı tercih ederim de cecco ne, italyan yicem diyosan la molisana falan bul, yoksa barilla, de cecco falan tıraşko yahut paşa paşa git bi makarna kesme makinesi al, evinde taze taze tagliatelli çek Can yaman kardeşimiz reklam çekmiş alalım destek olalım, batının ahlaksızlığını almak yerine böyle güzel şeylerine özenip benimseyelim
Drall Mesaj tarihi: Haziran 5, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2025 İsterse kibariye reklam çeksin, bu de ceccoyu üst segment yapmaz, hele yarım kilo makarnaya 170-200₺ asla verdirtmez. git paşa paşa güzel un al, yumurtayla karıştır, bi seferliğine yatırımını makarna kesme makinesine yap, güzelce birinci kalite taze makarnanı evde yap. Gidip makarnanın kilosuna 7€+ para ödüyosan da ne diyim, afiyet olsun
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2025 Bir kilo makarnaya eşdeğer yemek günlük olarak yeterli desek, kilo başına hazırlama ücretini de ortalama 10€dan alsak 30 gün için 300€ yeterli bi dışarıda yeme bütçesi oluyor. Evde oturup oyun oynayıp dizi film izleyip keyif alacağıma mutfağa girip yok makarna hamuru açmak osso bucco hazırlamak bilmemneye para vermek yerine 300€mu paşa paşa verir işçiliği başkasına yaptırırım. Avcı toplayıcı mıyım ben kendi yemeğimi kendim pişireyim?
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2025 Drall, 05.06.2025 17:05 tarihinde dedi ki: İsterse kibariye reklam çeksin, bu de ceccoyu üst segment yapmaz, hele yarım kilo makarnaya 170-200₺ asla verdirtmez. git paşa paşa güzel un al, yumurtayla karıştır, bi seferliğine yatırımını makarna kesme makinesine yap, güzelce birinci kalite taze makarnanı evde yap. Gidip makarnanın kilosuna 7€+ para ödüyosan da ne diyim, afiyet olsun kaliteli un nerden bulucaz?
Drall Mesaj tarihi: Haziran 10, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2025 Hangi sehirdesin? Ankara, istanbul veya izmirdeysen ipek hanim ciftliginin dukkani var, makarnalik guzel kafkas bugdayi unu var, kilosu 2-2,5€ civarina geliyodu 2019da, baktim hala o civarlarda. Tl sagolsun o zaman 19-20 lirayken simdi 90-100 tabi yine de 400 liraya makarna almaktansa 100 liraya guzel un alirim baska sehirlerdeysen ac bak yakininda hangi koyde hala bi degirmen var ve bugday uretiliyo. Git kahvehaneye, koyluyle konus. Kafa dengi birini buldun mu cuvalla al gec. Gitmisken bi de davar kestir, dipfirizini etle doldur sene boyu ye yahut sehrinde ziraat fakultesi varsa git onlarla konus, kendileri satmiyosa da etrafta bilincli bi koy var mi, zirai pestisitleri duzgun mu kullaniyolar allah ne verdiyse basip geciyolar mi ogrenirsin Iyi urun bulmak icin yol cok da hepsi ya para ya ugras gerektiriyo yahut ikisini birden sdf
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2025 Drall, 10.06.2025 14:27 tarihinde dedi ki: baska sehirlerdeysen ac bak yakininda hangi koyde hala bi degirmen var ve bugday uretiliyo. Git kahvehaneye, koyluyle konus. Kafa dengi birini buldun mu cuvalla al gec. Gitmisken bi de davar kestir, dipfirizini etle doldur sene boyu ye ben otobüse para vermemek için starbucksa yürüyorum hayatımda köy mü gördüm. yürüyerek gidilmiyor oralara hadi gittim cuvalı nasıl tasıcam
Drall Mesaj tarihi: Haziran 10, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2025 Drall, 10.06.2025 13:27 tarihinde dedi ki: Iyi urun bulmak icin yol cok da hepsi ya para ya ugras gerektiriyo yahut ikisini birden sdf
Drall Mesaj tarihi: Haziran 10, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2025 Flassh, 10.06.2025 14:01 tarihinde dedi ki: ben otobüse para vermemek için starbucksa yürüyorum hayatımda köy mü gördüm. yürüyerek gidilmiyor oralara hadi gittim cuvalı nasıl tasıcam https://www.dayanismakoop.com/urunlerimiz dayanışma kooperatifi de covid öncesi alışveriş yaptığım bir başka mecra idi, bi bakabilirsin belki hala güzeldir ürünleri 1
Drall Mesaj tarihi: Haziran 10, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2025 (düzenlendi) al bu da makarna hamuru hazırlamanın güzide bi örneği, kesmesini de yine gennaro’nun başka videolarından bulabilirsin Haziran 10, 2025 Drall tarafından düzenlendi
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2025 chicagolu, 05.06.2025 16:15 tarihinde dedi ki: Can yaman kardeşimiz reklam çekmiş alalım destek olalım, batının ahlaksızlığını almak yerine böyle güzel şeylerine özenip benimseyelim sırf bu video yüzünden pasta yaptım. hazır evde baconımsı bir şey vardı kullandım gitti
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 19, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2025 (düzenlendi) https://www.instagram.com/reel/DK6XXFFSL24/?igsh=bXJndXE1eGFqbWV4 Video ozet: Kaliteli bir makarna 30-40 saatte kurutulmaliymis. Rummo marka gibin Haziran 19, 2025 Masticore tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar