µh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2025 (düzenlendi) Ne kadar marka varsa aldik denedik, en fazla 1-2 defa yedi sonra burun kivirdi. yas mamayla karistirdik 1-2 yedi sonra yemedi. Zorla yedirmeye calisiyoruz, agiz kenarina falan surup. Daha once bagirsak tikanikligi da yasadi kesin yemesi lazim duzenli ama yemiyor. Ne yapmak lazim? Nisan 20, 2025 µh tarafından düzenlendi
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2025 (düzenlendi) bunu bayıla bayıla yiyo valla benim kedi https://www.urunhane.com/urun/biofeline-kisir-kediler-icin-multivitaminli-malt-macun-sterile-paste-100-gr?ref=akakce&v=1.74.6 Nisan 20, 2025 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2025 yemiyorsa yapacak bişi yok,kuru mamasını azar azar ve et suyu ile ıslatıp verin,yas mama sıklıgını artırın.( troll mode on: mamasına hafiften bira karıstırın:)
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2025 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 20, 2025 Benim ablamın kedisi benzer şekilde tüpten maltı direkt verince yemiyor. Bazıları patisine sürüp zorla yalamasını sağlıyor ama onu yapmıyoruz. Churu benzeri sıvı kedi ödüllerine karıştırıp vermeyi denedin mi? O şekilde de çakıyorsa somon yağı, su ve sıvı kedi ödülünü karıştırıp verince genelde çakmadan yiyorlarmış
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2025 benimki de yemiyor patiye sürme taktiğiyle yediriyorum. patiyi hızlıca sallayıp bi duvara fırlatmazsa yiyor patiden.
Öne çıkan mesajlar