GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2025 kanser hücrelerinin glukoz ve glutaminin aerobik fermantasyonu yoluyla beslenip çoğaldığı tespit edilmiş. yani bu besin-yakıt kaynağı olmadan 72 saatten fazla canlı kalamadığı tespit edilmiş kanser hücrelerinin. yani glukoz ve glutamin ferante edilmediği bünyede kanser yok olup gidiyormu sorusu akla geliyor hemen?. diyelim prof bir ekiple muazzam kusursuz beslenme programı yaptık yediklerimiz hücrelerimizce glukoz ve onun glutamin fermantosyonu oluşturmasına engel oldu fakat muhtemelen kendi sağlıklı hücrelerimizde fazlaca etkilenicek bundan, ama sonuçta kanser hücreleride yakıtsız kaldı ve öldüler. hemen şu akla geliyor sonrasında normal beslenmeye dönülünce başamı dönülüyor tekrar? çünkü buradaki bilgi kanserin neden nasıl çoğaldığı değil hücrelerin yakıtsız kalıp yokolması üzerine yapılmış araştırma. yani eğer bu sonuç kesinse çok fazla hayat kurtarır bu yöntem.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2025 yani kansere besin ulaştırmazken normal hücrelere de besin ulaşmaz, sonuçta o şekeri gene kullanmak zorunda değil mi vücut? ayrıca biz dieti ayarlasak bile vücudun ihtiyaç duyduğu elzem şeyler sentezleniyor bildiğim elde ne varsa. damarda şekerin gezmediği bir vücudun yaşayabildiğini sanmam. Alıntı During starvation, the liver provides glucose to the body through gluconeogenesis, synthesizing glucose from lactate and amino acids. We can summarize blood glucose regulation and its clinical significance in the following ways: The liver serves as a buffer for blood glucose concentration. ------- Subsequent studies by Rose in 1938 demonstrated that glutamine is a nonessential (dispensable) amino acid, as it can be readily synthesized de novo in virtually all tissues in the body.
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2025 sadece sıvı beslenerek 1 ay hayatta kalabilmiş örnekler var 1 hafta sonrasında önemli ölçüde hareket kısıtlaması başlıyor 2. haftadan sonra kilo ve kas kaybı yaşanıyor olsada hayatta kalınıyor yani. yani işte bunun kontröllü olması gerekiyor tamamen sıfır glukoz ve glutamin değilde kan değeri sonuçlarına göre min düzeyde verilir hergün. ev ortamında olacak iş değil tabikide.
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2025 Butun kanser hucreleri devamli bolunuyor diye bir olay yok. Ozellikle metastatik kanser hucreleri dormant bir sekilde uzun sure "uyku" halinde bekleme gibi bir olay var mesela. https://www.nature.com/articles/s41568-020-0263-0
Öne çıkan mesajlar