Grego Mesaj tarihi: Aralık 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2024 Bu lanet ios`te aradığınız maili bulabildiğiniz bir mail app var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2024 ios dediğin yerde konu kapandı zaten. Seçimi en baştan yanlış yapmışsın. Ne önersek ölümü ertelemek gibi olucak zaten. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2024 eM Client kullanıyorum ben yıllardır Windows'da da, Android'de de. iOS versiyonu da var, bir dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 17, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2024 eM deneyeyim. spark, proton, fire lı bir şeyler diğer denediklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2024 (düzenlendi) Zamaninda ben de ayni arayistaydim. 6-7 tane emaili yonetiyorum hepsine rahat olarak erisebilmem lazim diye. Ama uygun bir sey bulamadim, o yuzden ben direkman iOS mail appini kullaniyorum. Eger caching ile olan bir sikinti yuzunden bulamazsa, gidip webmailden arayip buluyorum aradigim emaili. Aralık 18, 2024 MrLevie tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 ben de iosun mailini kullanıyorum, en iyisi mi değil ama aradığımı bulamama sorunu yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 ben aradığım "bir" şeyi bile bulamıyorum ki. x e gönderdiğim mailleri filtreliyorum, 500 tane varken 5 tane çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar