Peradur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Hyundai Q17 karar kıldım ama gidip deneyip gormek lazım. oyun oynayacagım tabii ki alacagım monitorde, bilindigi gibi LCD'ler oyunlarda biraz sorunlu. trailing olayı vs vs. tavsiye edebileceginiz 600$ altı bir LCD monitor var mı? yardımlarınız icin simdiden tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Valla ben bizim firmaya artık Hyundai monitör sokmuyorum zira hemen hepsi garantileri dolduktan bir iki hafta sonra bozulma eğilimi gösterdi bugüne kadar.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sweetheart Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 lg alman tercihimdir çok kalite diyorum başkada bi şet demiycem 3 yıldır sapasağlam çalışan 1 gün bile tamire gitmeyen 17 lg monitörüm var. daha ne diyem süperler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 bende 19inch q910 hyundai var bir şeycik de olmadı :) yani biraz banyo yapıp yapmamakla da alakalı bilgisayar başına otururken ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 tesekkurler ama sanırım yorumlarınızı CRT monitorlar uzerine yaptınız, LCD icin hangi markayı onerirsiniz, daha da otesi hangi modelini onerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 LCD ise tercihin o zaman kesinlikle Sony' den şaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 sony de cok pahalı, o kadar parayı karsılayamam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Eski bir forum ama yenı acmak ıstemedım. Benım cızım ve projelerle işim cok olucak gıbı gozukuyo bu baglamda lcd almayı dusunuyorum ama 15 ya da 17 ınch arasında kaldım.Ayrıca bu gıbı ısler ıcın sırf lcd mı uygundur bunu da ogrenmek ıstıyorum?[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Philips 19" 109P al derim, hep dua edersin bana:)[signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 arkadaşlar mantıklı şeyler soyleyın 19 ınch lcd almam o kadar paraya usa dan son sıstem laptop alırım.Benım cizim ve insaat tarzı işlerim olucak onun ıcın 15 ınch acaba yetersız mı kalır dıye dusnuyorum.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 haklısın 17" diyosun ama ne biliyim ben insanlık gorevimi yapiyimda gerisi gine sana kalmıs, ama philips den sasma derim marka olarak.[signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 evet bende ılk olarak phılıpse baktım zaten saol bu arada :)[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar