aress22 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2024 Merhabalar tekrardan yazıyorum. Bugün kedime ilk kez iç-dış parazit aşısı yaptırdım fakat onunla az önce oyun oynarken yüzünde böcek gördüm gözüne doğru gidiyordu acilen üfledim falan elimde bi şeyler yaptım yok oldu. Ama sonra huylandığım için uyurken tüylerinin arasına baktım teker teker ve 1 tanesini bulup öldürdüm ama 1 tane daha var artık pire olduğuna eminim. Sizce ne yapabilirim aşılardan dolayı birkaç güne ölürler mi bekleyim mi yoksa en acilinden şuan ne yapabilirim? Veterinerine götüremiyorum şuanlık veya da ilaç alamıyorum anca cuma götürüp alabilirim bu 2 gün boyunca ne yapıcam? Lütfen yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aress22 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2024 Shadow, 26.11.2024 22:23 tarihinde dedi ki: Sakin olamıyoruum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2024 sokaktaki kediler ömürlerini pireyle geçiriyor bişey olmaz. götürürsün vete tasma falan takarsın hallolur niye panik yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aress22 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 Black-ice, 27.11.2024 01:24 tarihinde dedi ki: sokaktaki kediler ömürlerini pireyle geçiriyor bişey olmaz. götürürsün vete tasma falan takarsın hallolur niye panik yaptın Şimdilik bişey yapamam değil mi yani evde çözüm olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 sirkeli su ve pamuk ile temizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 abi en temizi 90°C'de yikayacaksin. uzun programda 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aress22 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 bLackcha0s, 27.11.2024 10:21 tarihinde dedi ki: sirkeli su ve pamuk ile temizle Dün onu yapıp en çok kaşınan yere yani kafasına ve kulak arkalarına doğru sürdüm azıcık yalayamaz diye de çok kaşıdı yaa üzüldüüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 (düzenlendi) Şimdiye kalmamıştır sorun büyük ihtimalle ama kaldıysa da Cuma tekrar götürürsün vete, 1-2 gün pireli kalsa bi şey olmaz merak etme. İç parazitler çok daha tehlikeli onun da aşısını yaptırmışsın zaten. Relax. Ha illa bi şey yapayım diyosan foto çek at buraya da yavru kedi görelim yüzümüz gülsün Kasım 28, 2024 DRaGoN_SLaYeR tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar