bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 selamlar bu aralar arkadaş ile podcast ve ses kayıt işlerine sardık da derya deniz tabii. USB mikrofon var XLR var Audio Interface var var da var Başlangıç için ne almamız lazım? Mac Os destekli olsun yeter. Bazı mikrofonlara bakıyorum ses kartı lazım falan diyorlar o yüzden karıştım epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon2 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 Dedikodu mu yapıyorsunuz doğru söyleyin! İşin şakası bir yana sanırım artık Ai tarafı buna çözüm attı telefondan kayıt edilen recordları podcast için arkaplan gürültülerini cızırtıları vs. silip sadece insan seslerini kanallara ayırıp düzgün hale vs. getiren bazı toollar vardı; para yatırmadan da bu işi halledebilir miyiz dersen eğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 ben geçenlerde rode aldım seslendirme için memnun kaldım, ama podcast için de uygun olur mu bilmiyorum isterseniz bi araştırın yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 Rode podmic aldın da xlr bağlantı var MacBook bağlamak için xlr to usb kablo almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar