Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tek Kişilik Tuzak Nasıl Hazırlanır?

Somon2

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar,

Bugün old school 🖖🏿🤴🏿 bir taktik ile karşınızdayım; tek başınıza dakikalar içerisinde nasıl çok kullanışlı bir tuzak hazırlarsınız bunu göstermek istiyorum. Bu tuzak ile 20 yıldan uzun süredir özellikle tek başıma oynadığım zamanlar çok fazla kill almış birisiyim ve bu tuzağın inceliklerinden bahsetmek istiyorum. 

1. Aşama Hazırlık ( Gerekli Malzemeler )

Bir adet boş tarla. Aşağıdaki gibi bir tarla işimizi görecektir ben tercihen Britain tarlalarını seviyorum çünkü toprağı daha ıslak daha toprak kokulu büyükada gibi kokuyor.

ezgif-3-d5053ceb0a.gif

Bir adet sebze/meyve tohumu.
Sebzelerin tohumlarını elde etmek bıçak yardımı ile sebzeye bir kesik atmamız yeterli  benim elimde 7 adet elma var bu elmaları tohum halin getiriyoruz.

Ekran-Resmi-2024-11-08-16-34-36.png

Tohum haline getirdiğimiz sebzeleri artık ekebiliriz! Üstelik tuzak sayesinde akıtacağımız kanlar ile hemen büyüyecektir sebzelerimiz! Tuzakta adamı kesip lootumuzu aldıktan sonra büyüyen elmalarında tadına bakabilirsiniz.

Ekran-Resmi-2024-11-08-16-34-50.png

2. Aşama Tuzağın Kurulması

Elimizdeki tohumları görseldeki gibi yıldızların olduğu yerlere ekiyoruz ekilen tohumlar oyuncular tarafından görülemezler. İşte tuzağımızın çalışma mantığı tam burası. Tohumun olduğu yerlerden oyuncular geçemez. Bu sebele görünmez bir duvar elde etmiş oluyoruz. 

Ekran-Resmi-2024-11-08-16-34-50.png

Bu aşamada biraz hızlı olmanız gerekir çünkü tohumlar genelde 30-40 dakika içerisinde sebzeye dönüşürler ve dönüştüklerinde görünür olurlar. Ben artık usta olduğum için gördüğünüz gibi saniyede bir tohum atıyorum. Ata tohumu bunlar.

ezgif-3-2a7835ca21.gif

Evet tuzağımız artık hazır son olarak ben genelde bir ayı çıkartıp onu invis etmeyi tercih ediyorum böylece içeri soktuğum oyuncuyu all kill ile işini ayıya yaptırırım. 

Ekran-Resmi-2024-11-08-16-37-06.png

3. Aşama Tuzağa Nişan Almak

ezgif-3-55626027fd.gif

Bu aşama genelde zor olur çünkü oyuncuyu tam iğne deliğinde sokmalısınız bu yüzden referans olarak yukarıdaki gibi bir ağaç gövdesini referans alıp oyuncuyu tam arkanıza aldıktan sonra koşabilirsiniz. İçeri girdikten sonra kafayı yiyecek zaten oyuncu o sırada all kill ile bu ili bitireceksiniz.

+REP PLS.

• Tesekkurler 1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...