huseyinndagli Mesaj tarihi: Ekim 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2024 Öncelikle İstanbul’da yaşıyorum Avrupa yakasında , kedim hastalandı veterinere götürdüm muayene falan yaptılar 4 tane iğne vurdular 3 bin tl ödedim ama kedim hala iyi değil borçlandım ve tekrar muayene ettirmek için durumum yok ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2024 ihtiyaç kredisi çek. 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2024 Avcılarda İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi var, oraya götür. Parayı da ihtiyaç kredisi çekebilirsin veya ailenden borç alabilirsin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2024 (düzenlendi) https://www.turkiyesigorta.com.tr/urunlerimiz/diger-sigortalar/sempati-evcil-hayvan-sigortasi Ekim 2, 2024 reyou tarafından düzenlendi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 fatıhte beledıyenın hastanesı var Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.