Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2024 sword art online spin-off olarak ilk sezonu onun başlığında konuşmuştuk. yıllardır istediğim ikinci sezon geliyor nihayet önümüzdeki ay: keşke yeni oyun da çıkarsalar, çok eğlendirmişti. gg re pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2024 direkt girdiler konuya ilk bölümden, hadi bakalım yeni turnuva. bugün yeni sao oyunu da çıkmış ama keşke yeni ggo oyunu çıksaydı onun yerine. neyse artık kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2024 2 Spoiler güzel aksiyon oldu. chuck norris ve sly expendablelar expended oldu bu bölüm lol. ln 2015’te battle royale furyasından önce yazılmış demişler, konsept o vakit için yeniymiş yani ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 3 Spoiler clarence vs shirley çok iyiydi ahah, şu yeni ssd'yi bir alabilirsem tekrar yükleyeceğim cidden canımı çektirdi bölüm. bizim parti nasıl çıkarız derken kimse kalmadı karşılarında lol. keşke tek sezon olmasa gene, çok eğleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon2 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 allah rahmet eylesin xunn öldü heralde anime konuları niye boş büyle hele gun swo gibi bir seri spinoffu boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2024 çok eğlenceliydi valla sj3 arc, oyunu da tekrar yükletti. oynamadığım 1-2 dlc vardı, onları tamamlarım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2024 ya hikaye biraz çok saçma değil mi ya. hikayeden kastım da oyunun kuralları. Spoiler oyunda saçma bi şekilde özel kural çıkartıyosun yeni parti oluşcak diye. partide olmayan insanlar nasıl birleşiyor? yani gerçekte böyle bir şey olsa böyle saçma şey mi olur diye leave atardım ben şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2024 Spoiler E zaten leave atmaya çalıştı işte o doğranan adam, hoşuna gitmedi hiç bazılarının? Böyle şey olur mu diye dellendiler llenn dahil? bu squad jam’ler ama sonuçta fix game mode değil, özel eventler. Gmler ortasında çıkıp bir bakıma partileri rebalance etti ki uzun süre o kadar dengesiz gittiğini görünce bunu event başlamadan tasarlamış olmaları bence gayet mantıklı. Geçen eventlerden sonra pitohui ve llenn aynı takımda girince düşünmüşler kesin. işte önceki bölümlerde parti kurdular gemiye gidince? Neden olamasın? Pitohui abuseladı zaten bıraktıkları açığı, bilerek bırakmışlar herhalde zaten. Clever use of game mechanics lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 12 - final Spoiler ben sao alicization'daki gibi gene insanımsı ai yapıp kullandılar sandım, gerçek insan çıktı ahah. iki tarafı da ai savaşı diye kandırmışlar lol, iyi fikir. clarence ve shirley de çıktı son anda güzel sürpriz oldu. güzel sezondu valla yetmedi, daha da yaparlar umarım ileride. oyunu da tekrar yüklemiştim de oradaki squad jam modunu deneyince buradaki gibi hatırladım neden lazer silahları pvp'de iş yapmıyor lol. pve hedeflerine karşı çift lazer smg almışım son, mermi atan balistik silahla oynamak lazım o modu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar