Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gun Gale Online

Sam

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...

3

Spoiler

o3DpSJW.jpeg

clarence vs shirley çok iyiydi ahah, şu yeni ssd'yi bir alabilirsem tekrar yükleyeceğim cidden canımı çektirdi bölüm. bizim parti nasıl çıkarız derken kimse kalmadı karşılarında lol.

keşke tek sezon olmasa gene, çok eğleniyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...

ya hikaye biraz çok saçma değil mi ya. hikayeden kastım da oyunun kuralları. 

Spoiler

oyunda saçma bi şekilde özel kural çıkartıyosun yeni parti oluşcak diye. partide olmayan insanlar nasıl birleşiyor?

yani gerçekte böyle bir şey olsa böyle saçma şey mi olur diye leave atardım ben şahsen 😄 

Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

E zaten leave atmaya çalıştı işte o doğranan adam, hoşuna gitmedi hiç bazılarının? Böyle şey olur mu diye dellendiler llenn dahil?

bu squad jam’ler ama sonuçta fix game mode değil, özel eventler. Gmler ortasında çıkıp bir bakıma partileri rebalance etti ki uzun süre o kadar dengesiz gittiğini görünce bunu event başlamadan tasarlamış olmaları bence gayet mantıklı. Geçen eventlerden sonra pitohui ve llenn aynı takımda girince düşünmüşler kesin.

işte önceki bölümlerde parti kurdular gemiye gidince? Neden olamasın? Pitohui abuseladı zaten bıraktıkları açığı, bilerek bırakmışlar herhalde zaten. Clever use of game mechanics lol.

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...

12 - final

Spoiler

ben sao alicization'daki gibi gene insanımsı ai yapıp kullandılar sandım, gerçek insan çıktı ahah. iki tarafı da ai savaşı diye kandırmışlar lol, iyi fikir.

clarence ve shirley de çıktı son anda güzel sürpriz oldu.

güzel sezondu valla yetmedi, daha da yaparlar umarım ileride.

oyunu da tekrar yüklemiştim de oradaki squad jam modunu deneyince buradaki gibi hatırladım neden lazer silahları pvp'de iş yapmıyor lol. pve hedeflerine karşı çift lazer smg almışım son, mermi atan balistik silahla oynamak lazım o modu.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...