sylvanas Mesaj tarihi: Eylül 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2024 steam, uplay, torrent, ne açarsam açayım indirme hızı saniyede 1 mb'ta kalıyor. küsüratsız yani. daha önce böyle bir sorun yoktu ama windows 10'dan kaynaklı olabilir mi? google'dan tarıyorum çok jenerik microsoft yanıtları var "kapat aç" tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2024 Benim turksat da ara ara öyle problem oluyor, sonra düzeliyor. Ne halt ediyorlarsa artık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2024 meme yapmıştır abi o iki zımparala geçer, olmadı bi kapat aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2024 Win10 update ayarlarında direkt bandwidth limitleme var normalde deaktif ama aktif edersen updateler için limitliyor download'ı ve düz ayar direkt 1mbps. Delivery Optimization>Advanced Options işin mallığı xbox gamepass downloadları da buna bağlıymış. ben bunu çok düşük bi değer vermiştim uyuz etti bi ara diye, sonra oyun indirmeye çalışıyorum indirmiyor. arıyorum bulamıyorum da, meğerse update limiti yüzündenmiş zar zor buldum. bi bak belki ilintilidir bu windows'un ne yapacağı belli olmuyor. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2024 Daha da mallığı ordaki kutucuğu işaretliyip limitlesen bile bazen çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2024 bu sadece windows update ve store/xbox pc/gamepass vs ms modülleri için yalnız. steam vs başka şeye zaten etki etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2024 modem ayarlarına girip bakabilir misin, upstream/downstream değerlerin nedir, belki iss'den kaynaklı bir sorun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar