Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

VAR Kayıtları

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

linç yiyeceğim ama bence o pozisyon faul. sadece var'ın karışıp golü iptal edebilecek düzeyde bir pozisyon değil.

topa vurmaya çalışan adamın önüne ayağını sokarsan faul , hatta torreira direkt topa dokunsaydı tam tersi torreira'ya faul olurdu.

geçen senelerde bu tarz bir pozisyonda (yanılmıyorsam irfan vardı pozisyonda) bizim lehimize penaltı vermişlerdi o zamanda tartışılmıştı.

daha öncesinde de gs derbisinde janssen'in bir pozisyonu vardı bunun aynısı , orda da faul verilmişti.

bunlara bir standart getirilmesi lazım sanki.

Sosyal ağlarda paylaş

Janssen pozisyonu ile ayni oldugunu dusunmuyorum ben. Birisinde topa mudahale etmeye calisirken rakibin onunde kaliyo, digerinde sanki once rakibin onune geceyim, sonra topu kontrol ederim dusuncesi var. Ha bence iki durumda da devam olmasi lazim. 

Hakem gayet dogru devam ettirip VAR in araya girmesi isguzarlik olmus. Niye kesin ve net olmayan pozisyonlara karisiyolar anlamiyorum zaten. Her VAR kararinda extra bonus mu aliyolar nedir.

Gerci hakemlerde bisey gormese bile VAR dedi diye karar degistiriyo, onu da sorgulamak lazim. 

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...