bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2024 Dün Viyana’dan döndüm, hastaydım bir de üstüne 30-40dk güvenliğe takıldım o sırada şirket laptopını çantadan çıkardığım için dalgınlıkla almamışım, uçakta aklıma geldi :d form doldurdum, bulmuşlar ve şu an lost&found da ama tabii benim gitme imkanım yok, birileri dönecek ise havalimanından alma şansı var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2024 Ben donmeyecegim ancak eger kimseyi bulamazsan ve lost and found'un suresi limitli ise, (o gune yaklasitiginda) yardimci olabilirim. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2024 Facebook turk in viana grubuna gir cikar biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2024 teşekkürler ancak daha hızlı çözmem lazım. viyana grubuna da güvenemem gibi sanırım ya o yüzden bir şans burayı zorlayayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar