Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 (düzenlendi) TR'nin maçları bugün 20:00 itibariyle başlıyor. ilk maç direkt efso zaten, TR-JP oynuyor, bakalım bu sene de güzel sonuçlar alacaklar umarım. Mayıs 15, 2024 Marl0_on tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Japonya maclarinin patterni inanilmaz ayni ya, bizi kaygidan gebertip sonra toplamali oluyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Son sette tempoyu yakalayamadik. Haliyle verdik maci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 (düzenlendi) Olsun, cok iyi toparladilar. son 3-2 kayiptan sonra 22 mac kaybetmedik, fingers crossed diyelim. Yarin hollandayi bi tokatlayalim modumuzu toparlariz. Mayıs 15, 2024 Marl0_on tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Cidden iyi toparladılar ama keşke kazansalardı. Sağlık olsun başlarlar yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Sonu güzel olsun turnuvanın. 3-0 kaybetsek üzerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Eksiklerde var. Esasinda sonuc kotu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2024 Hollanda'yı 3-1 skorla yendiler. İkinci sette fark açmışken koruyabilseler daha erken bitirebilirlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2024 nations lig tırt ya hazırlık turnuvası gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2024 Valla istedigi kadar tirt olsun, milli takimi izlemek cok keyifli - henuz olimpiyat vizesi alamayan ve alma ihtimali olan takimlar baya cabaliyorlar ayrica. Bu sene henuz tam moda giremedi bizimkiler ama Italya maci epey eglenceli geciyor her halukarda. Santorini ise gecen seneye gore biraz daha gergin gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2024 Dediğin gibi tam moda giremediler. Santorini acaba asıl ilk 8'e girdikten sonra mı asılmayı planlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 Nasilsa olimpiyatlara gidiyoruz illa sampiyonluk kasmamiza gerek yok, olimpiyatlara hazir olalim yeter diye de dusunuyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 (düzenlendi) Asli, derya, elif ve beyza inanilmaz isler yaptilar bu aksam - takimin gelecegi ile ilgili epey umutlandim. Tugba, Ebrar'a gore defans yeterlilikleri daha dusuk bir oyuncu, vargas ve ebrarli oyunda ebrar hem hucumda, hem de defansda cok guclu. Italya macinda çok net gorduk bu eksikligi - arka tarafi kapatamadik. Ayni mesele ile alakali Simge gizemden cok daha hazir gelmis turnuvaya, onu cok net hissettirdi bugun. Fransa bir italya degil tabi ama arkasi italya maci kadar bos hissettirmedi - ebrarsiz da kapatilabilrcegini gorduk simge ile. Daha iyi olabilirdi bu ayakta ama hazirliksiz bu kadar oluyor belli ki. 10 gunumuz var, toparlariz. Ayrica edanin sakatligi ne bilmiyorum ama umarim abd ye hazir olur. Eda deneyimiyle, her zaman yuksek moduyla en kritik anda modu yukseltecek hareketler yapabiliyor. Bakalim, abd cok daha iyi olacak umarim. Mayıs 19, 2024 Marl0_on tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 Almanları ezmeye devam ediyorlar. Bizimkilerin moralleri yerine geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 almanya'ya başta fena oynamadı, tabii bizimkilerin genel rutini oldu ben kimim ve nerdeyim ile başlayıp sonlara doğru gaza geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Evet bence de Almanya iyi başladı ama bizimkiler sonradan toparlayıp moral olarak çökerttiler. Son sette iyi gidip açık ara kazanmak üzereyken yine dağıldılar. Az daha seti veriyorlardı. Bence iyi gittikten sonra çabuk dağılıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 sırbistan'ın tekrarını izledim şimdi, güzel maç olmuş. tugba'nın performansı sürekli artıyor, alıştı iyice takıma. geçen sene evlendiği için gelmemişti sanırım ama ara vermek yaramış - eskiden de iyiydi ama bu kadar iyi değildi, epey kıymetli bir hücum unsuru şu an sahada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 çok çekişmeli oldu ya. 4'te 4 yaptık abd ayağnda. vargas 121 km/s ile servis hız rekoru kırmış ayrıca. şu sayı modlarını direkt yükseltti bizimkilerin; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Heyecanlı bir maçtı helal olsun Spikerimiz aşırı uyuz çok aramışlar galiba TRT’de canlı yayında iş kazasına uğradı ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Dün ben de biraz bakıp yatarım diye açtım ama takıldım. ABD de iyi oynadı, epey zevkli maç oldu, bırakamadım. Spiker duygusallaşıp ikincilik hesaplarına girdi saçma sapan ama ben genel olarak iyi buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 TRT spikerlerinde default sikinti var. Bizde istiyoruz takimimiz kazansin, ama yabanci takimlarla oynanan her macta %1500 tarafli yorumlari, genel kultur eksiklikleri ve gereksiz duygusallasmalari asiri itici. Yeni jenerasyonda duzgun spikerler var ama TRT ile alakalari yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 12, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2024 (düzenlendi) vietnam maçıyla 390 küsür puanımız oldu. brezilya polonyayı 3-0 yenerse dünya birinciliğini kaybediyoruz ama polonyayı 3-0 yenemez heralde, çekişmeli geçer çünkü 3-2 polonya alırsa 0.01 puanla dünya ikincisi oluyor yanlış hesaplamadıysam. saat 15:30'da br-pl. edit: yanlış hesaplamışım sdfd - az bir farkla önüne geçiyor ama 3-2 durumunda. Haziran 12, 2024 Marl0_on tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 12, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2024 Bugün Tayland'ı devirmişler tebrikler Dünya birinciliği derken daha ilk 8'e girdikten sonra finaller olmayacak mı yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 12, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2024 aynen vnl için öyle. genel dünya sıralaması için demek istedim; https://en.volleyballworld.com/volleyball/world-ranking/women. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2024 Erken mi form tuttlar diye korkuyorum, olimpiyatlarda madalya alamazsak hüsran olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar