paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2024 Selam, Büyük konuşmayayım ama SSD harici bir şey almıyorum Samsung'dan. Sevemedim adamları Saygılar.
df Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2024 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2024 (düzenlendi) samsung un en iyi olduğu alanlardan birisi panel ama. iphone dahil tüm kaliteli panelleri onlar üretiyor. beyaz eşya vs gibi şeylerde ben de samsung pek tercih etmiyorum. paneli de istisna kategorisine alabilirsin. Mayıs 12, 2024 df tarafından düzenlendi
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2024 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2024 Ben telefon ve tv olarak samsungdan vazgeçmiyorum. 6 senelik 50mu7000 televizyonu bile 3 günde aldılar, şuan yoluma 65q67c ile devam ediyorum. Telefonlarda da tek şikayetim yavaştan sd kart ve kulaklık jak girişini bırakmaya başladılar.
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 Selam, TV Salı günü geldi, kurulum için Cuma günü servis geldi. Büyük oğlum LGS'e hazırlandığı için 2 hafta kadar kuytuya kaldırdım Bu süre zarfında da yeni aldığım duvar askısının gelmesini bekliyorum. Teslimat aşamasında ilk çalıştırdıklarında gayet güzel duruyordu odanın aydınlığında. Saygılar.
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 Hayirli olsun gule gule kullanin sinavavda da basarilar oglana 1
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2024 Selam, Aldığım askılar geldi sonunda, TV'i yerden aldırdım ve kurulumu yaptım. Kumandasına bayıldım, çok rahat kullanımı var. HDR'da gerekli parlaklığı sunamayabilir ama gündüz kullanımında çok memnun bıraktı TCL C845'e yönelmediğim için çok mutluyum. Kurulum sonrası tekrardan pasif konuma gelip sınav sürecine devam Saygılar.
Öne çıkan mesajlar