Bellow Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 Pax Dei yeni gelecek mmorpglerden biris Unreal engine 5 ile yapiliyor hatta. Oyunu yapanlar icinde Eve Online yapimcilarindan baya bir gelistiricide bulunmakta. Oyunda sehirler olmayacak hic ama cok buyuk bir craft sistemi bulunmakta hatta ilk closed betasinda vardim ve buyuk sehirler filan kurulmustu guildler tarafindan oralarda insanlarla etkilesime giriyorduk. Bu ay tekrar bir closed beta olacak ve hala basvurabilirsiniz. Hatta betaya uye olurken herkes su kodu kullanirsa beta key alma sansiniz daha fazla olur : paticik-ozel-kod Sitesi : https://playpaxdei.com/en-us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 "paticik-ozel-kod " şeklinde kod, sonunda boşluk var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bellow Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 Bosluksuz calismasi lazim ya. O bosluk nasil gelmis oraya ``paticik-ozel-kod`` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 (düzenlendi) çalışmadı, boşluk koyunca oldu ilgilenen varsa biri olmazsa diğerini denersiniz Nisan 4, 2024 xaty tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bellow Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 Mesaj atayim duzeltsinler yada bosluklu olsun haha tesekkurler uyari icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bellow Mesaj tarihi: Nisan 14, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2024 Bugun alpha kayit icin son gun. 22 inde 100.000 kod dagitilcak. Katilmak isteyenler bugun kaydolmayi unutmasin eger kodu koyarsaniz alma sansiniz artar ben hali hazirda testte oldugum icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2024 başvurdum valla kodu da yazdım hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bellow Mesaj tarihi: Nisan 19, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2024 Bizim 3 kisiye kod geldi bugun. Oyuna 23 nisanda EU Shard 2: Elysium serverinda basliycaz Province: Merrie olacak Wiht bolgesinde olacagiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar