Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık iPhone 13 Mini Mavi 256gb


Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Temiz, çiziksiz, problemsiz, TR apple'dan alınma, pil durumu %84'te iPhone mini satıyorum. Fiyat gördüğüm kadarıyla 30-32 K arası. Paticik'e özel 28K. henüz başka yere ilan açmadım. Foto vs ekleyeceğim ama şundan işte:

Spoiler

iphone-13-mini-256-gb-mavi.jpg

 

İstanbul içi elden teslim. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Meow, 20.04.2024 14:26 tarihinde dedi ki:

12 mini kullanıyorum ekran boyutu ve şarj konusunda üzüyor beni, şarj durumu nasıl 13 mininin? bir günü çıkarıyor mu diyeceğim de sanmıyorum hiç

hanımın telefonu. şarja takmayı unuttuğu gecelerden bir sonraki güne %3-5 şarjla kalkıyor. 
Reels izlemek, mail okumak, teams ve whatsapp chat için kullanıyor. Oyun oynansa vs.  ne oluyordur gerçekten bilmiyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lansmaninda almistim, mini cikarmaya devam ettikleri surece alirim diyordum ama flagship kucuk telefon defteri kapandi artik kalici olarak sanirim. 

4 domain mail push olarak calisiyor, 2 operator, devamli calisan bt, devamli aktif VPN, devamli acik konum (findMy, airtag ler vs ) ile haftada 2-3 defa ikinci bi defa sarja takmak zorunda kaliyorum aksama dogru. 

Yogun olmayan gunlerde gunun sonunda baya sarjim oluyor. Hatta tatil yaptigim zamanlarda 2. gunu rahatlikla bitirmisligi vs vardir.

Oyun vs ne olur ben de bilmem. islemciye binen kamera olaylarinda sarj durumunu geri sayim seklinde izleyebiliyorsun ama. islemci cektigi zaman cekiyor gercekten. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Cthulhu tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...