Shadow Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 -Ücretsiz sistem klonlama programı önerisi verir misiniz? Kendim araştırmamda MiniTool, Aomei, EaseUS buldum ama hangisi en kolay ve sorunsuzdur? -Klonlanmış veriyi yeni diske aktarmak için boot ederken nasıl ayarlayacaz bootu? Direk o önceden klonladığımız eski diski mi seçeceğiz biostan? Yoksa USB bellek falan mı seçeceğiz önce boot için? Nasıl olacak tam? Basit bişey biliyorum ama 2tb kadar ssdyi 2 tblik hddye klonlamak istiyorum, en güvenilir ve hızlıyı merak ediyorum program olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 aomei partition assistant, bootable olacak. rufus ile yaz usb den ac. 2-3 clickte 5 dk da biter isin. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Tişikkirlir sipirmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Nero startsmart 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 aomei kullandım ben de ssd'den ssd'ye sistem disk taşırken, tahminimden çok daha kolay oldu. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Sistemi kuracağımız partition ufak mı olmalı mesela 200gb civarı? Bunun diskin veriye kolay ulaşımında bir etkisi varmıdır? Ben direk 2tbye kurayım diyorum da asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 ben sistem diskinde sadece oyun olmayan programları kuruyorum. formatlansa da büyük download gerekmiyor sonra. 200gb yeterli bence fazlasıyla şu an. büyüklüğün önemi yok hız bakımından, logical drivelara bakmıyor controller. gene boş alan bakımından write leveling olarak ortak sayıyor. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar