saadetnn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 merhaba, dört beş gün önce sokakta yavru bir kedi buldum annesini öldürmüşler kedinin bütün ihtiyaçlarını aldım kedi kumu kabı yemi paspası oyuncağı şampuanı vs her şeyi var çok bakmak istedim ama alerjim buna izin vermedi nefes almakta güçlük çekiyorum bu sebepten sahiplendirmek istiyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saadetnn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Gizli, 17.10.2023 12:57 tarihinde dedi ki: inan hiç komik değildi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 İsim yanıltıyor olabilir ama burası evcil hayvanlar üzerine bi forum değil teyzem. Sosyal medyada bunu iş edinmiş insanlar var onlara ulaşabilirsin, örn: instagram.com/ankarakedisahiplen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saadetnn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 DRaGoN_SLaYeR, 17.10.2023 14:21 tarihinde dedi ki: İsim yanıltıyor olabilir ama burası evcil hayvanlar üzerine bi forum değil teyzem. Sosyal medyada bunu iş edinmiş insanlar var onlara ulaşabilirsin, örn: instagram.com/ankarakedisahiplen 19 yaşındayım sensin teyze belki bir umut birine ulaşırım diye buraya yazdım farkındayım yani 2 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Tamam ninem sakin ol 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 hangi şehir olduğunu yazıp foto da koyarsan daha faydalı olabilir. 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saadetnn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 DRaGoN_SLaYeR, 17.10.2023 14:35 tarihinde dedi ki: Tamam ninem sakin ol iticisin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 fazla lüzumsuz trollemişsiniz. sebebi neydi ki? 1 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Xenocide, 17.10.2023 15:24 tarihinde dedi ki: fazla lüzumsuz trollemişsiniz. sebebi neydi ki? Midlife crisis. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 nick saadet nine olunca bence... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 (düzenlendi) Niye yüklendiniz bu kadar ne yazmışki nine üzerine gittiniz. Saadet nine sen de bir yavrunun fotosunu koysaydın iyi olurdu. En kolay instagram'dan sahiplendirirsin , aklıma gelmiyor ama biz oradan yapmıştık. Ekim 19, 2023 Masticore tarafından düzenlendi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.