mamir5 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 Facebook arkadaşlarla ve akrabalarla bağlantı kurmayla ilgili olmalı, bunun yerine akışım 'önerilen sayfalarla' dolu. Neden arkadaşlarımızın en son gönderilerini görmemize izin vermiyorlar? Bu platformun zamanla eski sürüme geçtiğini hissediyorum, Messenger'a sadık kalacağım ve bu uygulamayı sileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 dadandı bu bot iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 bence de msn messengera sadık kalmalıydık. i got this,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 teknoloji oyle bir yere geldi ki yapay zeka bonecrusher threadi acmayi ogrenmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 nasıl bir oksimorondur ki forum denilen yerde tartışmaya girmekten kaçınmaya çalışıyor, vaktimi harcayıp bir konu üzerine yorumlar yaptıktan sonra cımbızlanmasın, sinir katsayısını düşürelim derken yükselmesin diye genelde okuyucu kalıyorum. instagramım bile yok, sosyal medya pek kullanmamaya çalışıyorum, "aha yazayım" diye girdim, eşekmiş. yine geçen fistanın bilgi veren, öğreten bir postuna rastladım, teşekkür ettim. o da ai a cevapmış!!! ai forumu bulup ona mı takılsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 zukerberg'de herseyden iki tane olmasi ahasdf. fb var insta'yi satin aldi. messenger var, what's up i satin aldi. yine aslinda twitter muadili fb varken ve ona sadece tek bir extension ile klonlayacakken threads diye bir girisimde bulunmasi.... aga o kadar veri varken AI olayina bile gec katildin yillardan beri ayakta uyuyup. metaverse zaten tarihe karakomedi olarak gececek. Ben zb'in yerinde olsam mahkeme karari ile o metaversi tanittigi videolari kaldirtirim. ama atarsa bi 500 gayme ben de bu postu kaldiririm. zukerbarg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 fb kullanmanin amaci marketplace ve groups bu arada. extension diye yapilan ozellikler feed'den daha fazla kullaniliyor. Feed zaten sirke donmus, her turlu soytari var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar