Draculiablo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2023 LG NA9640PN Ses sistemi satılıktır. Sadece dekor amaçlı kullanılmıştır. Kozmetik olarak sıfır ayarında, jelatinleri üzerinde, kumandası ve kutusu mevcuttur. En baba ses sistemlerinden biridir. Bu temizlikte bulmak neredeyse imkansızdır. Yer istanbul / Kavacık Fiyat 18000₺ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2023 o ses sistemine 5.99 euroluk black ram yakısmıs mı?Köpek öldürenin viski versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2023 İkisi 11.98 euro yapıyor ama öyle deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2023 o kadar dar bi odada bu kadar büyük speakerları (hem de duvara sıfır) kullanmış olmasına ihtimal yok, sıfır olduğuna kefilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2023 Ne kadar çirkin bir dekor olmuş ya küçücük alanda. satarak doğru bir tercih yapmışsın en azından sghdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2023 lg nin aporlorleri iyidir pazar arabasi gibi olanindan almistim secim otobusu kadar ses alabiliyorum acik alanda evde max yarim ses acabiliyorum ama direk itfaiye geliyor sesi maxlayinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2023 Evet dekor bana da abartı gelmeye başladı artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2023 Draculiablo, 30.07.2023 16:54 tarihinde dedi ki: En baba ses sistemlerinden biridir. Ta 1970 yılında akselerometre ile sürücülerin hareketini ölçüp giriş sinyali ile karşılaştırarak düzeltme uygulayan irs5 buna dekor olarak gülümsedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2023 aktiftablet, 01.08.2023 16:10 tarihinde dedi ki: Ta 1970 yılında akselerometre ile sürücülerin hareketini ölçüp giriş sinyali ile karşılaştırarak düzeltme uygulayan irs5 buna dekor olarak gülümsedi. ChatGPT "Ta 1970 yılında akselerometre ile sürücülerin hareketini ölçüp giriş sinyali ile karşılaştırarak düzeltme uygulayan irs5, alaycı ve küstah bir tutumla 'buna dekor olarak gülümsedi.' Yapılan yorum, olumsuz düşünceli, takıntılı ve kıskançlık nakışlı bir karakterin izlerini taşıyor. Empati eksikliği, başkalarının duygularını veya emeklerini göz ardı edebileceğini düşündürüyor." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2023 En baba ses sistemini satan insanda biraz humor olur diye düşünüyodum ama o laf sokabilmek için chatlgbt yi kullanmış . 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2023 Valla ben bişey demedim ChatGPT sokmuş sana sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 chatgpt karabiber tuz got oldun sus ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Draculiablo, 01.08.2023 17:34 tarihinde dedi ki: Valla ben bişey demedim ChatGPT sokmuş sana sdf yok sıfır kültürle en baba ses sistemi satma çabana espirili ufak bi eleştiri getirmem zoruna gitmiş, hüngür hüngür ağlamışsın, cevap verecek cesareti de anca chatgpt kılıfına sığınarak bulabilmişsin, sana hayatta başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 1 ay kiralar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 aktiftablet, 2.08.2023 12:46 tarihinde dedi ki: yok sıfır kültürle en baba ses sistemi satma çabana espirili ufak bi eleştiri getirmem zoruna gitmiş, hüngür hüngür ağlamışsın, cevap verecek cesareti de anca chatgpt kılıfına sığınarak bulabilmişsin, sana hayatta başarılar. boşver uğraşma insanlarla gel sana plak satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 pico nun üzerindeki atomizer nedir dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 aktiftablet, 02.08.2023 12:46 tarihinde dedi ki: yok sıfır kültürle en baba ses sistemi satma çabana espirili ufak bi eleştiri getirmem zoruna gitmiş, hüngür hüngür ağlamışsın, cevap verecek cesareti de anca chatgpt kılıfına sığınarak bulabilmişsin, sana hayatta başarılar. Bu kadar sinirlenmene gerek yok ya seni üzdüysem kusura bakma gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Masticore, 02.08.2023 16:34 tarihinde dedi ki: pico nun üzerindeki atomizer nedir dostum Troy 1x en baba atomizerlerdendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Allah bilir viskilerde çaydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Shadow, 02.08.2023 23:53 tarihinde dedi ki: Allah bilir viskilerde çaydır Yok değil gel içelim 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 Şunları da ekliyim buraya belki ihtiyacı olan vardır. Ground Zero GZCF 7104XSPL - 18 x 25 cm 4-Way Speaker with 300 Watt Sound Magus x3200 3000 RMS 6000 Watt Rms Digital Mono Bass Amplifier Soundstream T5.152 2,600W 15" Tarantula T5 Dual 2 Ohm Car Subwoofer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar