Raxlayt Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2023 dostlar lens alacağım ama reçete de bc 8.7 alacağım lenste ise 8.6 bir sorun olur mu? birde gözlükçünün önerdiği lens acueve diye birşey johnson&johnson markası olması lazım internette 2 haftalık kullanım süre gözlükçü ise bu lensi ay boyunca kullanabilirsin hatta bir lensi bir aydan fazla kullanan var dedi doğru mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2023 (düzenlendi) gözünde baskı,sıkma hissetmezsen sorun olmaz 1 ayı bir gün bile geçme lensler genelde 1 aylık ama kutu üzerinde 15 gün yazıyorsa o doğrudur cooper vision ve zeissler de iyi Temmuz 8, 2023 fresia tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2023 acueve iyidir. günlük lenslerinden almıştım. doktor direk bu marka modeli yazmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raxlayt Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2023 fresia, 08.07.2023 21:17 tarihinde dedi ki: gözünde baskı,sıkma hissetmezsen sorun olmaz 1 ayı bir gün bile geçme lensler genelde 1 aylık ama kutu üzerinde 15 gün yazıyorsa o doğrudur cooper vision ve zeissler de iyi zeis hangi marka oluyor internette baktığım da her yerde 2 haftalık lens olarak geçiyor ama gözlükçü 1 ay kullan dedi orda takıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raxlayt Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2023 marksman, 08.07.2023 22:59 tarihinde dedi ki: acueve iyidir. günlük lenslerinden almıştım. doktor direk bu marka modeli yazmıştı iyi marka ya tek sıkıntı işte max 2 haftalık olmaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2023 ben 2 sene kadar lens kullandıktan sonra gözlüğe geçtim herkesin nedeni vardır ama, daha saglikli + daha pratik + uzun vadede daha ucuz oldugunu düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2023 ben sadece aldığım gün kullandım. eczanede 2 kişi baya uğraşıp taktı ertesi gün kendim takarken gözler kan çanağı oldu. dedim severim böyle işin ızdırabını. gözlük mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2023 Gozluk olculerini nasi seyapicaz ya. Atipik bi kafam var, gozluk vulamiyorum. internetten soylemeyi de riskli buluyorum, bilemedim bir turlu. olculeri seyetsem icim daha rahat edecek soylerken. bi de hangi yuz tipine ne tarz gozluk yakisir vardir kesin bi tablosu biseyi, bilen varsa paslasa ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2023 beğenene kadar deniyeceksin resmini çekeceksin ilk seferde almayacaksın 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 gunluk lensler iyi. Dailies Total 1 kullaniyordum fiyati uctu, Precision 1'a gectim. Benim icin Acuvue'lerden daha basarili. Acuvue gun sonunda kuruma yapiyor. Alcon Dailies Aquacomfort 3.5/5 Coopervision My day 3.5/5 Bausch Lomb Biotrue 1 day 3.5/5 J&J Trueeye, Moist, Oasys, hydra vs 4/5 Precision 1 4.5/5 ve Total 1 5/5 gun icinde kuruma oranlari ve rahatlik olarak dusunebilirsin notlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Drall, 09.07.2023 17:29 tarihinde dedi ki: Gozluk olculerini nasi seyapicaz ya. Atipik bi kafam var, gozluk vulamiyorum. internetten soylemeyi de riskli buluyorum, bilemedim bir turlu. olculeri seyetsem icim daha rahat edecek soylerken. bi de hangi yuz tipine ne tarz gozluk yakisir vardir kesin bi tablosu biseyi, bilen varsa paslasa ya Abi online deneme kabinleri cok faydali oluyor. En azindan 10000 tane deneyip sonra o benzer modellere gore gercekleri deneme imkani buluyorsun. sadece (her ne kadar tutmasa da her seferinde) gozluklerin kollari icinde yazan boyutlari not al begendiklerin icin. denerken ayni boyutlari denersin. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Çerçevesiz dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 hoyrat kullanıyorum, kırarım kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Duygucuk, 10.07.2023 10:59 tarihinde dedi ki: Çerçevesiz dene Ben sikildim mesela cercevesizden. sadece lens kullaniyorum ama bulursam ic berlin alacagim sanirim. En azindan guzel gorunen gozlukler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raxlayt Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 cabiria, 09.07.2023 13:05 tarihinde dedi ki: ben 2 sene kadar lens kullandıktan sonra gözlüğe geçtim herkesin nedeni vardır ama, daha saglikli + daha pratik + uzun vadede daha ucuz oldugunu düşünüyorum lens daha iyi benim için gözlüğü yakıştıramıyorum kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raxlayt Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 marksman, 09.07.2023 14:30 tarihinde dedi ki: ben sadece aldığım gün kullandım. eczanede 2 kişi baya uğraşıp taktı ertesi gün kendim takarken gözler kan çanağı oldu. dedim severim böyle işin ızdırabını. gözlük mis başta zor ama alışınca gözlükten daha iyi görüş açın kısıtlı değil fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raxlayt Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 dasaaa, 10.07.2023 07:35 tarihinde dedi ki: gunluk lensler iyi. Dailies Total 1 kullaniyordum fiyati uctu, Precision 1'a gectim. Benim icin Acuvue'lerden daha basarili. Acuvue gun sonunda kuruma yapiyor. Alcon Dailies Aquacomfort 3.5/5 Coopervision My day 3.5/5 Bausch Lomb Biotrue 1 day 3.5/5 J&J Trueeye, Moist, Oasys, hydra vs 4/5 Precision 1 4.5/5 ve Total 1 5/5 gun icinde kuruma oranlari ve rahatlik olarak dusunebilirsin notlari. ben aylık olarak alırım bide bende astigmat var toric lens kullancam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 https://dolap.com/urun/tom-ford-hasir-gunes-gozlugu-yeni-efe11ali-294769198 bende gözlük var baya sadsf astigmat 1 numaraya kadarsa miyop lensle idare ederisn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 bu göz bozuklukları antremanla falan geçiyor ama antremanlar 3 yıl sürüyor sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 fresia, 10.07.2023 23:13 tarihinde dedi ki: https://dolap.com/urun/tom-ford-hasir-gunes-gozlugu-yeni-efe11ali-294769198 bende gözlük var baya sadsf astigmat 1 numaraya kadarsa miyop lensle idare ederisn Kaliteli Tom Ford gözlük diye bir şey yok... Tıkır tıkır diye ses çıkaran ucuz plastikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 kar marjı en yükske ürün bunlar zaten kaç euro olabilir ki plastiğin kilosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 1 ton demirden 50bin tane gözlük üretiyorsun bence plastikten daha karlı sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 Atasundan gözlük alınca yedek verdikleri dandik gözlüğü daha çok sevmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 8 senedir gözlük takıyorum, ilk başladığımda gozlukle beraber aylık lens de denemiştim ama günlerce alışamadım sonra bıraktım. Geçen aylarda hali saha maçında suratımda top patlayınca tırstım baya gidip tekrar lens aldım. Bu sefer sadece spor yaparken kullanacağım için günlük lens aldım acuvue marka ama yok yok yine acayip rahatsız ediyor, kuruyor kaşıntı yapıyor sürekli hissediyorum gözümde oldugunu. Ameliyatlık da değil gözler 1.25 astigmat 0.25 hipermetrop var sürünüyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 Fistan, 11.07.2023 00:05 tarihinde dedi ki: 1 ton demirden 50bin tane gözlük üretiyorsun bence plastikten daha karlı sdfsdf alu sheet ya da titanium olanlarinda en azindan teknoloji var yaw. ama plastik olup tikirdamayani da cok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar