deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2023 Ipad 8. gen ve kalem satıyorum, alana kılıf bedava xD İlk günden beri kılıfıyla kullandım, kutuları mevcut. Garantisi yeni bitti. Kalemin yedek ucu falan duruyor. Satıp Ipad Pro alacağım. İş için kullanıyorum ve yetmiyor artık. İkisini 8000'e veririm. Tek tek satmayı düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2023 tam baltalayacaktım da kalemin fiyatı artmış baya hfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2023 tarantino dvd koleksiyonu + kemik dergisi tüm sayılar ile takas düşünür müsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2023 Hayır ama Paşa Dönerden 2 tane mayonez yıkama zurna dürüm veririm kemik dergisi koleksiyonuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2023 gold u en zayif yerinden vurdun demek isterdim ama o vucutta zayif bir yer mlsf yok isisisisisisisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 5, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2023 Shfjk Up Alin sunu, mis gibi tablet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2023 bunu alırım, az daha düş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar