sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2023 salak saçma uygulama getirmiş microsoft ne yapacağımı şaşırdım. yılladır kullandığım mail adresim depolama alanı dolmuş diyip daha fazla ne gönderi alabiliyorum ne de atabiliyorum. onedrive'a yedekleme yaptığımı bile hatırlamıyorum fakat bir şekilde kapasiteyi aşmışız filan. neyse ben onedrive'sız hotmail kullanmak istiyorum. daha önceden yaptığı yedeklemeri de sileceğim fakat öyle saçma yapmışlardı ui'i bir türlü nereden yapacağımı bulamadım. başına gelen varsa ne yaptınız da çözdünüz bunu? gidip hotmail kullanmak için senelik bin küsür tl vermek istemiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2023 neyse hallettim ya fking microsoft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2023 nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2023 (düzenlendi) dosyaları silmiştir office olduğu için 1tb alan var benim onedrive da. o yüzden rahatım. Mayıs 19, 2023 Oce4n tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 26, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2023 dosyaları sildim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2023 Ben enayi gibi para verdim yıllık baya ucuz bir teklif geldi uğraşamadim temizlikle bastım subı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar