Duygucuk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Microsoft hesabıma aylardır başka ülkelerden başarısız giriş denemesi yapılıyor ve sürekli uyarı maili alıyorum. Faydası olabilecek bir ayar bulamadım. Başka ülkelerden girişe kapamak veya uyarı maillerini kapamak istiyorum. Nasıl yapılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 İlk olarak, Microsoft hesabınızda oturum açın ve hesap ayarlarınıza erişin. Hesap ayarlarınızda, "Güvenlik" sekmesine tıklayın. "Giriş geçmişi" bölümüne gidin ve "Başka bir ülkeden giriş yapıldığında bana bildir" seçeneğini etkinleştirin. Bu seçenek, hesabınıza başka bir ülkeden giriş yapıldığında size bir uyarı gönderir. "Gelişmiş güvenlik seçenekleri"ne tıklayın ve "Başka bir ülkeden girişleri engelle" seçeneğini etkinleştirin. Bu seçenek, hesabınıza başka bir ülkeden giriş yapmayı engeller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Giriş geçmişine bakabiliyorum ama o ayarları bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 tebrikler fistanlandiniz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 şifreyi değiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 zaten şifreyi yanlış girseler de gözüküyor orada, hepsi failed login. Deneyip duruyorlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 mail servisinden geldiğine emin misin cidden? bazen fake mail oluyor onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Bazıları fake ama link filan koymamışlar. Hackerlar bile işini düzgün yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 pisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 @AYYILDIZTiM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar