paramecium Mesaj tarihi: Nisan 18, 2023 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2023 Selam, Bu modemde cihaz üstünden port yönlendirme yapılamıyor; çağrı merkezi de kastı ama olmadı. Huawei ile yapılabildiği söyleniyor(söylenti) ama kurulum ekibi 'modem rezalet' ibaresi düşüyor. Bu konuda bilgisi/deneyimi olan var mı? Saygılar.
NeroWarden Mesaj tarihi: Nisan 18, 2023 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2023 Modem kısıtlı kullanımdadır muhtemelen. Turkcell ile benzer sorunu ben de yaşadım. Modemi bridge mode a almam gerekiyordu. Çağrı merkezi bağlandı uğraştı 2 gün boyunca yapamadı. Kurumsal müşteri hizmetlerini zorladım. Fiber hatlarda bridge mode'a teknik olarak alınabildiğini ama almadıklarını ilettiler. Metro Ethernet hat alıp direkt bağladım bende. Sorunun benzer olabilir.
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 18, 2023 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2023 Selam, Ben de TTnet'e geri döneceğim sanırım. Söylediğin gibi bridge mode da yok, farklı modeme geçme şansım da yokmuş. Oldukça kısıtlı bir ortammış Saygılar.
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 Selam, Statik IP alıp deneme yaptım; sorunlar çözüldü. Yaklaşık 60₺ sıkışmış araya Saygılar.
Goering Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 (düzenlendi) normal, statik ip - 50tl uydunet. CGNat sorunuymuş aslında senin yasadigin Nisan 20, 2023 Goering tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar