paramecium Mesaj tarihi: Nisan 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2023 Selam, Bu modemde cihaz üstünden port yönlendirme yapılamıyor; çağrı merkezi de kastı ama olmadı. Huawei ile yapılabildiği söyleniyor(söylenti) ama kurulum ekibi 'modem rezalet' ibaresi düşüyor. Bu konuda bilgisi/deneyimi olan var mı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Nisan 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2023 Modem kısıtlı kullanımdadır muhtemelen. Turkcell ile benzer sorunu ben de yaşadım. Modemi bridge mode a almam gerekiyordu. Çağrı merkezi bağlandı uğraştı 2 gün boyunca yapamadı. Kurumsal müşteri hizmetlerini zorladım. Fiber hatlarda bridge mode'a teknik olarak alınabildiğini ama almadıklarını ilettiler. Metro Ethernet hat alıp direkt bağladım bende. Sorunun benzer olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 18, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2023 Selam, Ben de TTnet'e geri döneceğim sanırım. Söylediğin gibi bridge mode da yok, farklı modeme geçme şansım da yokmuş. Oldukça kısıtlı bir ortammış Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 Selam, Statik IP alıp deneme yaptım; sorunlar çözüldü. Yaklaşık 60₺ sıkışmış araya Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 (düzenlendi) normal, statik ip - 50tl uydunet. CGNat sorunuymuş aslında senin yasadigin Nisan 20, 2023 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar