Shadow Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 ben almıştım Belerionu, bunu da aldım ama sinir oldum 36TLden alıyor kuru salak Steam
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Shadow, 18.04.2024 21:39 tarihinde dedi ki: ben almıştım Belerionu, bunu da aldım ama sinir oldum 36TLden alıyor kuru salak Steam Steam değilde anlaştığı aracı kurum Lidio bizi kazıklıyor. Arada Steam kendi çekiyor arada Lidio/Steam diye çekiyor. Lidio çekince TL çekiyor ama öküz gib kurdan dönüyor, Steam kendi çekince dolar banka alış kuru. 1
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 28, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2024 çok güzel oyun yapmışlar ya, manor lordsa bile saramıyorum bunu bırakıp. öneririm denemeyenlere, büyüsüz elfsiz rpg arayanlar baksın özellikle...
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 (düzenlendi) tam "bunlar oyunu çıkardıktan sonra 'yeni projeler için bunu saldık =))))' diye development'ı bitirmemiş miydi, sonra paraları bitince yeni dlc'yle gelmemişler miydi, şimdi neyin rodmap'iymiş bu" diye gelecektim ki, o oyunun battle brothers olduğunu hatırladım Temmuz 19, 2024 Cokomantis tarafından düzenlendi 1
Öne çıkan mesajlar