Shadow Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 ben almıştım Belerionu, bunu da aldım ama sinir oldum 36TLden alıyor kuru salak Steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Shadow, 18.04.2024 21:39 tarihinde dedi ki: ben almıştım Belerionu, bunu da aldım ama sinir oldum 36TLden alıyor kuru salak Steam Steam değilde anlaştığı aracı kurum Lidio bizi kazıklıyor. Arada Steam kendi çekiyor arada Lidio/Steam diye çekiyor. Lidio çekince TL çekiyor ama öküz gib kurdan dönüyor, Steam kendi çekince dolar banka alış kuru. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 28, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2024 çok güzel oyun yapmışlar ya, manor lordsa bile saramıyorum bunu bırakıp. öneririm denemeyenlere, büyüsüz elfsiz rpg arayanlar baksın özellikle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 (düzenlendi) tam "bunlar oyunu çıkardıktan sonra 'yeni projeler için bunu saldık =))))' diye development'ı bitirmemiş miydi, sonra paraları bitince yeni dlc'yle gelmemişler miydi, şimdi neyin rodmap'iymiş bu" diye gelecektim ki, o oyunun battle brothers olduğunu hatırladım Temmuz 19, 2024 Cokomantis tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar