Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alibaba'dan ürün alıpta üzülen oldu mu?


sequoi

Öne çıkan mesajlar

https://turkish.alibaba.com/p-detail/BUMBLEBEE-1600715573820.html?spm=a2700.8699010.29.97.677c5c92KP4xt9

şu ürüne kafayı takmış bulunmaktayım yaklaşık 3 aydır arıyordum bulamıyordum şuan en sonunda karşıma çıktı. 2 tane varmış tek li 2.880$ 2 tane alınırsa 2.770$ 

Ürünün tam adı: Yolopark IIES 24" Cybertronian Optimus Prime (Standard Version)

Kendi sitesinden almak isterseniz önce 300$ depozito yatırıyorsunuz (fiyat: 2.550$) Taa haziran ayındaki üretimden göndericekler, 1 kişi maksimum 2 tane satın alabiliyor ve gönderidkleri zaman kalan tutarı çekiyorlar o zaman dolar 100 tl olsa sıçtın mesela gerçi şaunda az değil ama bu dakkadan sonra birşey istiyorsn her beklediğin an daha fazla paraya alacaksın anlmına geldiği için kararımı verdim alıcam.

Bir kendi sistesinden alırsan türkiyeye göndermiyor türkyieyi adam saymıyorlar niyeyse. 

Korku şu daha önce alibaba dan alışveriş yapmadım. Orjinal üründen başka bir ürün gönderme şansı olabilir mi yani. Arkadaşın teki geçenlerde elektronik sigara aldı kargoda kut ugeldi önce açmak istedi parayı ödemeden açılmıuyormuş sonra kredi kartıyla kapda oıdemeyi yaptı kargocu gitmiş o arada bi açıyor parfüm çıkmış 1.200 tl ye 100 tl lik kaçak parfüm almış oldu.

Korkum tam olarak bu.

Bilgisi olan bu gibi durumlarla Alibaba da karşlılaşılıyor mu ve güvence nedir Amazon gibi mi yani

Şimdiden teşekkürler.

 

Ürünün videosunuda koyayım

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ürün harika gözüküyor, alibabaya bu kadar verip endişe çekmek yerine yurtdisindan getirtirdim yerinde olsam, değişik siteler veya yurtdisinda yaşayan birine yollatsan kafan rahat olur. Ya böyle basliklar açıp kafamızdaki sequo resmini değiştirme ya. Eski sequo olsa şunu yurtdisinda alıp benim eve teslim edecek ilk kişiye Ferrarimi bir gün ödünç veriyorum derdi. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Çin'den alışveriş için en güvenli yöntem oldular sistemlerini geliştirip ama Çin'den alışveriş kısmı hala sıkıntılı. Eğer Çin dışında yoksa alacağın yol bu ama, Amazon olma hayalleri var, çabalıyorlar müşteri memnuniyeti için.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pordakal, 10.04.2023 09:27 tarihinde dedi ki:

Dilar 100 tl olsa diyosan şu anda paranı dolara çevirip koy hesabına, o gün geldiginde tl'ye dönüp karta atarsın onlarda cekerler, doların da kaç olduğunun bi önemi kalmaz

Firma da çinli firma yine çinden gelecek ama gönderim yaptığı alanlar kısmında türkiye yok.  Üselik fiyat garantisi de vermiyor Şuandaki fiyatı 2.550$ diyor ama  haziranda tekrardan hesap edilip kargo ücretleride içine eklenerek hesaplanacaktır yoloparkın fiyatda değşiklik yapma hakkını başından kabul edip o şekilde depoziyo ödediğinizi unutmayın diye de bir ibare var o kafamı kurcalıyor. 

Firma "Haute Couture" bir firma ürünü ilk defa 8 ay önce 1.499$ fiyat ile üreteceğini duyuruyor yani ordada çivi yokken 1000 adet sipariş topluyor bunun ustune üretmeye başlıyor. 8 ay dan sonra şuanda fiyat 2.550$.

 

Ali babadaki sayıcı 300$ koymuş üstüne kafamıkurcalayan biizm türkler olsa mesela    5000$ yapar. İstersen haziranı bekle dilersen 5000$ a al derler affetmezler. 5000km deki 2 el araç fiatları 0 dan fazla şuan.

Neden 1000$ değilde 300$ koymuş diye düşnüyorum satıcı tuzağa çeken bir yem gibi resmen.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Goering, 10.04.2023 16:12 tarihinde dedi ki:

FOB  order gormemistim hic alibaba'da valla.

 

satici asiri guvenilir bu arada, katildigi fuarlara kadar bilgi girmis:

https://yolopark.en.alibaba.com/company_profile.html

Satıcı ile görüştüm 3.650$ istiyor Yolaparkın kendiymiş bu arada. Alibaba iin 2 parça ayırmışlar güncel fiyatı 3.650$ dedi Neden bu şekilde oluyor dedim elimizdeki ürünle bittiğinde üretim aşamasına girdiğimizde fiyatlar artar cünkü bunlar son kalan pay to take ürünler dedi.

Off iyice götleri kalkmış ama o fiyatı vermem 2700 ü bile hakediyor mu kavgası veriyordum kendimle şimdi asla vermem. Pazarlık var mı dedim bir çok youtuber var isteyen kutu açılış yapmak için 2 tane alırsan 7000$ a veririm dedi. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gumruk / muamele de baya gelir 30% gibi dusun en az, o yazdigi fiyata

nakliyeyi saymiyorum.

//

 

https://www.beacn.com/products/beacn-mic

sundan aldim ben 280$+kargo TNT

bireysel gonderiden sayilmadi, kendi adamimi gonderdim.

8k falan verdim baya pazarlikla. para vermesi gerekti s. gokcen gumrukte, normal alamadik...

preorder falan almistim, geri gondermek sacma olacakti.

- bu tarz bir durumda kalabilirsin ama kesin gumrukcun vardir senin

Goering tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...