kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 Daisy Ridley to return as Rey in new Star Wars movie Rey will rebuild the Jedi Order Daisy Ridley will reprise her role as Rey (Skywalker) in a new Star Wars movie set more than a decade after the events of Lucasfilm’s sequel trilogy. The new, post-Episode IX Star Wars movie will be set in an unexplored era called the New Jedi Order, and Rey will be tasked with rebuilding the all-but-extinct Jedi. Polygon 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sequoi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 bu sequel seriyi amerikalılar sevdi sanırsam ben hala hiç varolmamışcasına takılıyorum. hayır o kadar konu varken ellerinde hala skywalker saga diye diretmelerinin hiç bir şekilde açıklaması yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 jon favreau tam unutturmuşken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2023 cop yemek ile esdeger bir duruma imza atiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Mando çekilsin diye ödediğimiz bedeldir Rey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar