Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 ben tam tersi düşünüyorum ya, bence serinin en meh bölümüydü. perşembe'nin gelişi çarşamba'dan bellidir. bu kadar bariz bi sona daha heyecanlı götürmesini beklerdim ama bir gram bile o heyecanı yaşatmadı. üstüne aksiyonu da zayıftı. aşırı yavaştı. mando'nun yavaşlığını örneklendirebilirsiniz ama spagetti-space western tarzını 40 yıl sonra geri getirdi diye orada o kadar tuttu ve hoşumuza gitti, ıslandık. Jedi dövüşünde bu kadar yavaşlık A New Hope'dan beri yoktu resmen... Belli yani burada da konuşuldu, aşırı düşük bütçeli bi yapım yüksek ihtimal. Bütün bütçeyi de Dave baba kendi kullandı sanırım ki onun bölümleri hariç gerçekten 10/10 bölüm yok bütün seride kjashdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Spoiler evrenin en analitik adamı cinci teyzelerle iş çeviriyor hiç hoş değil ya, bir yerden mi almışlar yoksa kendileri mi uydurmuşlar bilen var mı? thrawn'ın kitap serisinde yoktu böyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Spoiler yok oyle cok onceden gelen bisi degil tam olarak, rebels dizisi zamaninda yazilmis yeni lore, anca simdi kullanmislar, Peridea (gezegen) vs. nightsisters vs bayaa onceden var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2023 Önceden animasyonları izlemedim. Sadece ahsokanin ilk bölümüne baktım şimdi. Sabine wren (veya her ne ise) ne kadar kotu yazılmış, derinliksiz bir karakter. Bayağı kötüler kazansın istedim izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 zaten bence rebels'teki en kötü karakterde sabine'di. burada da devam ettirmişler asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2023 ahmedinejad, 04.10.2023 08:29 tarihinde dedi ki: Gizli içeriği göster Baylan sauron gibi bir şey olacak sanırım hüküm dağına gitti adam kdkd. Kask falan yaparlar hem önümüzdeki sezon da devam eder karakter. Bunlar ezrayi görünce niye sevinçten delirip birbirilerine sarilmiyor sinir oluyorum. Dramatik bakış atıp duruyorlar birbirilerine. Abi gerçekten nasıl olaydan koptu da oralara çıktı, takılır oldu.. dksajdksa ben nerde bu adam derken gösterdiler bir de tam denk gelince çok güldüm. Ezra'nın yapmacıklığı da beni benden aldı... Son 2 bölüm fena patlak ya... ne güzel gidiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2023 (düzenlendi) Natanyal, 08.10.2023 15:38 tarihinde dedi ki: zaten bence rebels'teki en kötü karakterde sabine'di. burada da devam ettirmişler asdf animasyonlari hic izlemedim. ancak genel olarak tum karakterleri (ezra, sabine ve general basta olmak uzere) bok gibi yazmislar. Spoiler general mesela, derdini senator (ya da gorevleri her ne ise hatirlamiyorum) komisyona anlatirken daha once yapilmamis boyutta imal edilen hyperdrive uzerine gitmek yerine geyik geyik konulara girip "guya" ne kadar edgy oldugunu gosteriyor falan. abi ne igrenc yazmissiniz bolumu. ayni sekilde bizim dingiller "du su hyperdrive'a ates edeyim la" demek yerine tasinirken "arkasindan sadece bi tracker atalim" falan diyorlar. bilemedim neden, ama kotuydu. sw'den bi tek andor iyi. Ekim 9, 2023 dasaaa tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2023 (düzenlendi) ezra çocuk karakterdi zaten rebels'te, büyüyordu zaman geçtikçe ama çocuksu yanı hep kalıyordu. bence tatlıydı. onu yansıtmaya çalışmışlar ama bence de dizideki son halinden ziyade daha ilk sezonlardaki haline benzemiş. hani yıllarca tek başına kendi dilini bile konuşmayan tiplerle yaşayan bir tipi böyle bi şekilde resmetseler daha harika olurdu. yeni serideki meczup luke mesela tam ezra'ya yakışırdı. thrawn dizide çok çok çok daha iyiydi tabii ki. burada bende hiç beğenmedim. dizinin hatrına ve aynı sesi sürekli duymama 10/10 veriyorum. yoksa dizideki kafa yapısı bile yok. mesela aradaki 1-2 bomboş bölüm yerine thrawn ve ezra'nın sürgündeki onca senede nasıl bu hallere geldiklerini anlatsalar 1000 kat daha iyiydi. thrawn gibi sadece analitik düşünen, her hezimetten bile galibiyet çıkartan gerçek bir sanatı ustası gitmiş üstte de yazıldığı gibi cincilere bel bağlayan biri gelmiş falan. neden mesela ne gördü gibi gibi... üstün zekasından da eser yok. misal vader'ın anakin olduğunu kendi kendine çözen ve bunu kullanan ender adamlardan normalde thrawn falan. dizide de ona gönderme yapıyorlar sözde ama onun bile arkası bomboş. ahsoka ve sabine'in siksok sjw bölümleri ile seriyi resmen yediler. çok kaliteli 2-3 bölümünde içine sıçtılar resmen. Ekim 9, 2023 Natanyal tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2024 bunun gecikmesi mandalorian'in gecikmesi gibi degil. yayinci icin ikna edici bir kitle olusmamis demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar