Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ürünün Para İadesi Yapılması ama Paranın %75 Değer Kaybetmesi


razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

Evet böyle bir sorunum var şu an, olmasından korkuyordum ve Hepsiburada sağolsun gerçekleşti.

Ürün şu Spigen 48W hızlı şarj cihazı: https://www.hepsiburada.com/spigen-steadiboost-48w-hizli-sarj-cihazi-usb-c-pd-3-0-30w-quick-charge-3-0-18w-iphone-android-macbook-sarj-adaptoru-black-f211-000ad24973-pm-HBC00002YY8IY

2022 Ocak'ta güzel para harcayıp (bir şarj cihazı için) almıştım. O zaman ödenen 250tl, daha fiyatlar artışlardan etkilenmeden önce. Şimdi 1000 tl.

1-2 hafta önce durduk yere bozuldu. Akşamına içinden yağlı koyu bir sıvı sızmaya başladı. Kafayı yedim sıvı teması nasıl olmuş olabilir diye.

DLqPwEl.png

Sonra araştırdım bazen kapasitörler falan elektroliz olup sıvı salabiliyormuş, ama tırt/hatalı ürünler için söyleniyor bu. 

Neyse Hepsiburada ile onarıma verdim, onarım yapılamadı. Stokta olmadığı için değişim de yapamıyoruz dediler (Satıcı Hepsiburada idi direkt). Para iadesi yaptılar kabul etmediğim halde. E dedim böyle bir saçmalık olamaz ben mağdur oluyorum paranın değeri düştü, stoğa bi bakalım falan dediler sonra iade yapmışlar işte.

Ee napıcaz şimdi? Bunun bir çözümü olmalı durum çok saçma çünkü. Şimdi 250'ye bi cücük alamazsın. Ürün olsa 1000tl'lik ürünü verecekti sonuçta. Yasal bir durum olmadığı için bunu istismar ederek müşteriye geçirmek bu. Eminim ki çoğu para iadesinde yapılıyor başkalarına da.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

düzdün bi ülkede olsak yasal olarak o distributor bir daha o üründen satamaması lazım yok diyorsa eğer. gerçekten artık olmayan bi ürünse neyse de yalandan yok diyo çoğu tabiki. gerçi düzgün ülkede bu kadar enflasyonda olmaz🙃

df tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...