razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 Evet böyle bir sorunum var şu an, olmasından korkuyordum ve Hepsiburada sağolsun gerçekleşti. Ürün şu Spigen 48W hızlı şarj cihazı: https://www.hepsiburada.com/spigen-steadiboost-48w-hizli-sarj-cihazi-usb-c-pd-3-0-30w-quick-charge-3-0-18w-iphone-android-macbook-sarj-adaptoru-black-f211-000ad24973-pm-HBC00002YY8IY 2022 Ocak'ta güzel para harcayıp (bir şarj cihazı için) almıştım. O zaman ödenen 250tl, daha fiyatlar artışlardan etkilenmeden önce. Şimdi 1000 tl. 1-2 hafta önce durduk yere bozuldu. Akşamına içinden yağlı koyu bir sıvı sızmaya başladı. Kafayı yedim sıvı teması nasıl olmuş olabilir diye. Sonra araştırdım bazen kapasitörler falan elektroliz olup sıvı salabiliyormuş, ama tırt/hatalı ürünler için söyleniyor bu. Neyse Hepsiburada ile onarıma verdim, onarım yapılamadı. Stokta olmadığı için değişim de yapamıyoruz dediler (Satıcı Hepsiburada idi direkt). Para iadesi yaptılar kabul etmediğim halde. E dedim böyle bir saçmalık olamaz ben mağdur oluyorum paranın değeri düştü, stoğa bi bakalım falan dediler sonra iade yapmışlar işte. Ee napıcaz şimdi? Bunun bir çözümü olmalı durum çok saçma çünkü. Şimdi 250'ye bi cücük alamazsın. Ürün olsa 1000tl'lik ürünü verecekti sonuçta. Yasal bir durum olmadığı için bunu istismar ederek müşteriye geçirmek bu. Eminim ki çoğu para iadesinde yapılıyor başkalarına da.
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 spigen ne diyor bu ise bir mail sallasaydin, nadiren de olsa buyuk markalar guzel refleksler gosterebiliyorlar bu durumlarda 1
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 iyi fikir attım bakalım. şikayet de attım. her türlü sonuç çıkmazsa hesabı kapattırıcam. sonra da gidip ekşide çemkiririm heralde en son.
Masticore Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 benim öyle ironwolf pro 4tb harddisk'im gitti. Distribütör elimizde yok dedi. Enflasyondan 1000 tl girdi bize alalı 10 ay olmuş
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 bunu galiba bu aralar çok yapıyolar, 1 2 yıl önce aldığın tlden iade et yeni mal vereceğine ne güzel iş
df Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 (düzenlendi) düzdün bi ülkede olsak yasal olarak o distributor bir daha o üründen satamaması lazım yok diyorsa eğer. gerçekten artık olmayan bi ürünse neyse de yalandan yok diyo çoğu tabiki. gerçi düzgün ülkede bu kadar enflasyonda olmaz Mart 6, 2023 df tarafından düzenlendi
Kharon Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 spigen cozer bunu, yerelde cozmezlerse globale eskale ettir konuyu. yoksa tuketici mahkemesine gidiceksin, talebin kisminda da enflasyon farkini istemeyi unutma.
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 (düzenlendi) ya hepsini geçtim şarj cihazından sıvı gelmesi nedir olm. şu iade olayı yüzünden ona da yeterince şaşıramadım henüz. Mart 6, 2023 razzRaziel tarafından düzenlendi
batuhan Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 Tüketici hakem heyetine başvurup seçimlik haklarından olan, aynı ürün ile değişim isteyebilirsin.
Öne çıkan mesajlar