Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 https://www.pcmag.com/news/better-than-fans-new-airjet-chip-promises-to-overhaul-laptop-cooling https://www.froresystems.com/ çok enteresan bir teknoloji, soğutmada devrim olabilir başarılı olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 piezoelectric coolingden farki nedir? worlds forst falan diyince merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 (düzenlendi) herhalde yine o prensiple çalışıyor diye tahmin edilmiş yorumlarda. hmm öyle değilmiş o zaman. evet ben de razz'ın anlattığı şekilde anladım. Ocak 19, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 oo engineering, alırım biraz. piezoelectric'e baktım da biraz, tırta benziyor ya. o normal fan seviyesinde bi tech. bu airjet olayı ise havayı büyük şekilde üflemek yerine, minnak minnak üfleyen süper efficient bir sistem üzerine kurulu. titreşip çok küçük havalar iten ufak parçacıklar hem senkronizasyonları hem de dizaynlarıyla genel hava akışını aşırı hızlandırıyor. çünkü oynayan parçalar çok küçük olduğu için aşırı yüksek frekanslarda titreştirebiliyorsun. adamın dediğine göre de, normal hava soğutma sistemlerinde hava bariyeri oluşuyor ve hava molekülleri soğutulan yüzey üzerini battaniye gibi kaplayarak teması düşürüyor. airjet ise yüksek hızlı hava molekülleriyle bunu dağıtıp etkinliği %30'lardan %100'e çıkartıyor. siteleri biraz uyuzmuş, player'ı kontrol edemiyosun ama video videosunun linkini aldım. ya zaten micro kontroller üzerine kasılan teknolojiler daha etkin çözümler çıkartmamızı sağlıyor. yani eski kafayla şöyle tek bir parça yapalım topluca göndersin yerine, süper minik parçalar yapıp süper koordineli çalıştırarak göndersinler şekli. ssd, cpu vs de böyle çalışıyor da bunu daha fazla alana yaymaktan bahsediyorum. starlink'in uyduları da böyle çalışıyordu data göndermek için, onun da şahane bir mühendislik videosu var tavsiye ederim. Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 (düzenlendi) ilk videonun sonunda sorduklarında net cevap vermedi ama umarım meydan larousse ekran kartlarının ve aio'ların yerini alacak şekilde ölçeklenebilir ileride. gerçi benim esas merak ettiğim egzosa kazara dokunsak elimizi yakabilir miyiz lol. bir de ne kadar toza dirençli, aldığı havayı tamamen tozdan yalıtmadan hızlı tıkanabilirmiş hissine kapıldım. donanım jesus'un şakşakladığı kasalarla olmaz gibi, ciddi filtreleme lazım herhalde. şu devasa, uçak kalkan kasaları küçültebilsek ve susturabilsek kalıcı olarak artık. Ocak 19, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 ikinci bir cozum de apple silicon tarzi efficiency ile sogutma ihtiyacini azaltmak.. ornegin suanda kullandigim fansiz macbook air'im. wow dota falan calistiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2023 sunun paketlenmisi haci iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2023 (düzenlendi) Intel evo notebooklara koyacağına göre 1100$ olmayan bir şekilde yapmışlar demek ki. izledim bunu da ama aynısı değil anladığım çünkü içindeki membran bütün parça halinde oynamıyor gösterdikleri kesitlerde. yıl sonu kullanan ürünler çıkınca birileri bıçakla keser görürüz. Iphone11 9 yıllık oyunu çalıştırırken el yakıyordu. termali zorlamadığın sürece sorun yok zaten ilk videoda anlatıyor. Ocak 20, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ishara Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Sam, 1/20/2023 6:21 PM tarihinde dedi ki: Since Intel is going to put it in evo notebooks, it means they did it for not $1100. I watched that too, but it's not the same as I understand it because the membrane inside does not move as a whole piece, in the sections they show. When the end-of-year products come out, we see someone cut them with a knife. Iphone11 was burning hands while running 9 years old game. It's okay as long as you don't force the thermal, it already tells in the first video. snow rider 3d Yeni bir ürün için yıl sonuna kadar bekleyemem. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 yeni videolarini da yayinladi linus. bulunca gonderecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 ishara, 12.06.2023 10:17 tarihinde dedi ki: Yeni bir ürün için yıl sonuna kadar bekleyemem. excuse me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2023 ulan linuz ceo koyucan sirketinin basina hala buna izin verdiklerine inanamiyorum falan diyorsun. elinde tornavida giremeyecegin yer, bozamayacagin urun mu kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar