Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Price Check: OG Nintendo Switch


Cokomantis

Öne çıkan mesajlar

-2018 kasımda alındı, ilk versiyonu.

-pro controller, cihazla birlikte aldım.

-kartuş: zelda - breath of the wild, mario odyssey, mario kart 8. digital hesabı vermeyi düşünmüyorum

-sandisk 200gb micro sd kart (microSDXC UHS-I card with Adapter - SDSQUAR-200G-GN6MA, tam modeli/performansı için lazım olursa https://www.amazon.com/gp/product/B073JY5T7T/)

-satisfye pro grip + çantalı bi bundle, şu arkadaş tam olarak: https://www.amazon.com/Satisfye-Nintendo-Accessories-Premium-charging-Thumbsticks/dp/B07G3KB7RT/ 

-üzerinde ekran koruyucusu takılı, bi de 5-10 dolara hori'nin bi stand'ini almıştım. 3-4 farklı açıda durabilsin, tabletop'tayken de şarj edilebilsin vs diye. hani para eder etmez diye değil de aldın tam paket gg ez.

amazon link'lerindeki fiyatlara takılmayın, uçmuşlar ben aldıktan sonra.

cihaz ve controller'ın kutusu duruyor içinden çıkan kablo bağına kadar. oyunlarınkiler da duruyor. (zelda'nın bi kitapçığı vardı lore'lu artwork'lü filan, kutuyu veririm ama onu vermem sdfs) herhangi bir şeyde herhangi bir hasar çizik vs yok.

ilk çıkan modelin sıfırını bulmak mümkün değil, v2 olana bakabildim o yüzden (oled olan değil). en ucuza 7750 filan gördüm akakçe'de. böyle a'dan z'ye her şeyiyle beraber 4 desem çok mu olur? az mı olur? iş yerinden bir arkadaş ilgileniyor. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...