Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2022 (düzenlendi) https://www.imdb.com/title/tt6791350/ Aralık 1, 2022 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Adam Warlock hiç hayal ettiğimdeki gibi olmamış, umarım yine aşırı sikko bi film olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 DRaGoN_SLaYeR, 02.12.2022 09:10 tarihinde dedi ki: Adam Warlock hiç hayal ettiğimdeki gibi olmamış, umarım yine aşırı sikko bi film olmaz bence tam dandik bir film, torrentlenmez bile değil sinemada izlemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 IMAX'de görsel şölen için katlanırım dandik senaryoya sorry not sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Gene cok begendim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Sıralama olarak 1'den kötüydü ama 2'den iyiydi. Ama bu 2'den de, 3'den de daha iyi, asıl bunu oynayın hazır indirimdeyken: https://store.steampowered.com/app/1088850/Marvels_Guardians_of_the_Galaxy/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 2den iyi 1 den cok asagiya koymadim.. Katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 3'ü daha izlemedim ama oyun 2 filmden de iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Oyun direk Eidos-Montréal'ın modern başyapıtı bence. Eski Thief ve Deus Ex seviyesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 oldukca guzeldi film. emotional roller coaster uzdu, guldurdu, eglendirdi. 3d de guzeldi. muzikler yine epik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 çok sevdim bende filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 Dün IMAX izledim. İlk yarı aşırı iyiydi baya sesli güldüm sinemada =/ ikinci yarı da güzeldi, biraz gereksiz marvel uzatması olmuş onun dışında baya eğlenceliydi. Adam Warlock çok sünepe giriş yaptı MCU'ya. Spoiler High Evolotionary Adam Warlock'u tokatlıyo çok fena, kımıldayamıyor adam. Sonra rocket sadece gravity boots açıp skiyo belasını fsdf bu herif evrenin en güçlü yaratıklarından birisi değil miydi abi, sonunda çok rahat tokatlamışlar bi burasını beğenmedim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 Spoiler bir sey demek zor ancak warlock sanirim mcu'nun dayatmasi ile filme girmis gibi duruyor. filmden kendisini cikartirsan film cok daha iyi bir yapima donuyor aninda. ancak gunn basarili bir sekilde anlatiyor, mcu ile yaptigini umarim dcu ile de gorebiliriz. unknown karakterler uzerine detayli ve derin bir film cikartabiliyor, ne guzel. thor mesela, cok cok kotuydu. dusunuyorum da gercekten de izledigim en kotu filmlerden birisi. gerci lc waikiki filmleri genelde ortalama alti, sulu, cocukca oluyor ama onun icin bile diplerin dibi idi. (alla belani vermesin waititi! umarim bir daha kamera yakinindan dahi gecmezsin!!) diger yandan gunn kendisine verilmis limitasyonlara ragmen, iyi ve kendi icinde nispeten tutarli bir hikaye cikartip, tum duygusal firtinayi ayaginiza getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 (düzenlendi) DRaGoN_SLaYeR, 12.05.2023 09:16 tarihinde dedi ki: Dün IMAX izledim. İlk yarı aşırı iyiydi baya sesli güldüm sinemada =/ ikinci yarı da güzeldi, biraz gereksiz marvel uzatması olmuş onun dışında baya eğlenceliydi. Adam Warlock çok sünepe giriş yaptı MCU'ya. İçeriği gizle High Evolotionary Adam Warlock'u tokatlıyo çok fena, kımıldayamıyor adam. Sonra rocket sadece gravity boots açıp skiyo belasını fsdf bu herif evrenin en güçlü yaratıklarından birisi değil miydi abi, sonunda çok rahat tokatlamışlar bi burasını beğenmedim herhalde. Spoiler Rocket'in ne kadar daha zeki, üstün olduğunu gösteriyo işte. O yüzden o kadar saplantılı bi şekilde Rocketi istiyordu High Evolutinary. Filmin başında rastgele icat ettiği bir şey bile, High Evo'nun gravity kontrolünü yenmeye yetti. Zaten gravity olayınıda sırf rocket azını yüzünü dağıttı diye yaptıydı. ha ama HE'ye gelene kadar o kadar adam/yaratık öldürdükten sonra, seni öldürmem muhabbeti olmamış bence sdf Adam Warlock'u da Gunn, Vol 2 nin sonunda tease olarak koymuştu, mecburen devam ettirmek zorunda kalmış onu. En zor onu eklemekti demiş zaten röportaklarda filan. Mayıs 12, 2023 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2023 internet versiyonu cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar