Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2022 Sorun başlıkta belli. Son 5-6 yıldır belki 3-4 anime serisini sonuna kadar izleyebildim iş-güç yüzünden ama bu aralar stres atacak bir şeye ihtiyacım var. Son 5-6 seneden çıkma, K-On, Yuri Yuri, Yuyushiki, New Game!, Non Non Biyori kafasında tavsiyeler alayım. Ek olarak bunlardan değil ama son 5-6 yıldan Shinsekai Yori gibi, Bounen no Xamdou gibi, Ergo Proxy gibi epic ve arkası LN'de olmayan 2-cour filan bir şey varsa onu da söyleyin tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2022 (düzenlendi) 35 dakika önce, GERGE dedi ki: Son 5-6 seneden çıkma, K-On, Yuri Yuri, Yuyushiki, New Game!, Non Non Biyori kafasında tavsiyeler alayım. Kisaca Loli deseydin keske Big boobs olsa olabilirdi ama bu yardimci olabilcegim bir genre degil malesef Edit: Title moe diyomus gerci, okumadan gecmemek lazim Kasım 1, 2022 BloodBane tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2022 K-on ve new game!’i ben de cok sevmistim. Listeye blend-s’i de ekleyeyim. Bunlara benzer tavsiyeleri takipteyim, arada izlemek guzel oluyor gunluk kosturmacadan kurtulmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2022 K-On ve New Game!'i bende sevmistim. Digerlerini izlemedim ama. Su ikisinin skorlari fena degil, denemeye deger belki? https://myanimelist.net/anime/34798/Yuru_Camp△ https://myanimelist.net/anime/35839/Sora_yori_mo_Tooi_Basho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Kasım 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2022 Sora Yori Mo Tooi Basho'yu izlemiştim. Bahsettiğin tarz animeleri seven biri olarak bunu da aynı şekilde önerebilirim. Yuru Camp'i henüz izlemedim ama onu da öneriyorlar. Bunlara ek olarak Akebi-chan no Sailorfuku, Asobi Asobase, Demi-chan wa Kataritai animelerine de bir bakmak isteyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar