xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 ya ben mi bulamıyorum anlamadım. ben iphone'dan Apple üzerinden 2-3 abonelik yapmıştım, telefonu sattığım için ne android telefondan ne de web üzerinden abonelikler bölümünü çözemedim, bulamadım arkadaş bi el atın şu işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 itunes yükle, orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 itunes indirmen gerek ios yoksa https://support.apple.com/tr-tr/HT202039#:~:text=Windows PC'nizde bir aboneliği iptal etme&text=Ayarlar bölümüne kaydırın.,Aboneliği İptal Et'i tıklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 aha tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar