incredibull Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 tam olması gerektiği gibi hazırlanmışsınız release sürecine gerçekten tebrikler. türkiyede bu ciddiyetle pr ayağını yürüten 1-2 kişi vardır, merch bile hazırlamışsınız bravo (pr ayağını yürüten kişiyi kaçırmayın). herhangi bir label'a da bağlı değilsiniz bu da çok iyi. albümde kaç şarkı olacak? kaç aylık bir süreye tüm albümü yaymayı planlıyorsunuz? konserden gelcek content ile sosyal medyayı düzenli beslemeyi unutmayın (tiktok diye yabana kesinlikle atmayın).
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 2, 2023 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2023 Herkese merhaba, Şarkı sonrası çok yoğun bir dönem olduğu için tekrar girip de yazma fırsatım olmamıştı. Güzel yorumlarınız için çook teşekkür ederim. Şarkı için de, turnede de çok güzel tepkiler aldık ve tam gaz çalışmaya devam ediyoruz. @incredibullun söylediği gibi PR ile ilgili bir çok yerden güzel geri dönüşler aldık. İşin güzel tarafı PR'cımız asla yanımızdan ayrılmayacak birisi - kendimiz :). Plak şirketlerinin bile demode teknikler (dergi, en fazla bir iki radyo) dışında pek bir PR çalışması yapmadığını ve müzisyen/gruplara hiç bir şey katmadıklarını fark edince kendi firmamızdan yayınlamaya karar verdik. Firmalar hali hazırda çok fazla dinlenen ve mekanları hınca hınç dolduran sanatçılara yatırım yapıyor. E o kadar dinlenip, konseri dolduruyorsam o yatırımı ben de yaparım zaten, şirkete ne gerek var? Yeni Şarkı - Tears of Another Day Yeni şarkımız Tears of Another Day, benim tabirimle epik, sinematik, orkestral bir rock balladı 15 Şubat'ta yayında olacak. Klibini ilk gösterim canlı yayını olacak 15 Şubat'ta yayınlayacağız, grup üyeleri ve dinleyicilerimiz aynı anda izleyeceğiz. İlk şarkıda çok heyecanlı olmuştu, bu sefer daha da heyecanlı olacaktır. Bu şarkıyla ilgili detayları yavaş yavaş duyurmaya başlıyoruz, burada da paylaşacağım. Tabii yine bir turne olacak, şehir konserleri ve festivaller var önümüzde. Gelecekle ilgili çok planımız ve hazırlığımız var ama her şey gelip ülkenin ne durumda olacağına bağlanıyor. Dolayısıyla çok kesin planlar ve hazırlıklar yapmak da mümkün olmuyor.
Bleeding Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 Hikayenin 2. bölümü geldi. İlk gösterim canlı yayınına patiden gelenleri görmek beni ayrıca mutlu etti! "Tears of Another Day" Epik, orkestral, sinematik balladı. Sevdiklerimizi kaybetmenin korkusunu, acısını paylaşmak, eninde sonunda bir gün bizimle olamayacakları ve bir gün bu korkuların bizim için olacağı gerçeği ile ilgili bir şarkı. Bizim için özel bir şarkı. İzgi’nin, kendisini büyüten babannesi demoyu dinlediğinde, sözleri anlamadan, şarkının neyle ilgili olduğunu bile bilmeden gözyaşları dökmüştü. Bu onu kaybetmeden bir kaç ay önceydi.. Deprem felaketi ülkemizi vurduğunda, şehirler, evler, arkadaşlar, aileler yok olduğunda, şarkı farklı bir anlam daha kazandı. Depremzedelerden birisi de The Madcap bas gitaristi GR Çağdaş, şehri Hatay'ı, evini, arkadaşlarını kaybetti. Tears of Another Day'i artık bizimle olamayan sevdiklerimize ve depremde kaybettiklerimize adıyoruz. CREDITS Söz : Deniz Sayman Müzik : Deniz Sayman, İzgi Gültekin Yönetmen : Can Marko Post Prodüksiyon & Color Grade : Can Marko Mix : Jesse Vainio (FI) Mastering : Svante Forsbäck (FI) Orkestra Aranje : Özgür Sarı Klavye : Özgür Sarı & James D. Taylor Yaylılar : Richard Curran (UK) Üflemeliler : Dima Faustov (UA) Mine Buğlem Göçmen - Çocuk oyuncu Musa Göçmen - Orkestra Şefi Ferda Cengiz - Keman İlkin Ünsal - Keman Hicran Temur - Keman Hazal Dönmezer Demirci - Keman Selin Öztürk - Keman Mehmet San - Keman Osman Küçükkılınç - Viyola Müge Tuna Çamlı - Viyola Deniz Karaca - Viyola Fulya Elif Alp - Çello Hazel Ercan - Çello Tunç Çivril - Kontrabass Azra Kulya - Trompet Deniz Yakar - Trompet Zeynep Iraz Kıbır - Trombon Saruhan Sarı - Trombon Gülhan Kızılkoca - Flüt Teşekkürler Arıkan Sırakaya (Stüdyo Arı) Meriç Memikoğlu (Stüdyo Arı) Caner Üstündağ Alp Dündar Hicri Bozdağ 1 1 1
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 Başlığı kaçırmışım şimdi gördüm. Spotify'dan takibe aldım. Yarın çalışırken sırayla dinleyeceğim Tüm bu süreçte grup üyeleri ile inanılmaz emek harcadığınız belli oluyor. Başarılar dilerim, forumda ne cevherler varmış
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Admin Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Ben baya uzun yillardir takip ediyorum Deniz super gidiyorsunuz. Umarim cok daha iyi yerlere geleceksiniz.
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Çok güzel şarkıymış be. Vallahi helal olsun.
goldbären Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 valla ben de beğendim ama yarısında kapatıp yerinde yiyim deyip ayrosimite geçiyorum. gıcık mıyım...
Bleeding Mesaj tarihi: Nisan 6, 2023 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2023 Herkese çoook teşekkür ederim! Büyük bir heyecanla müziğimiz için çalışıyor ve konser yapıyoruz. Artık tekerlek daha hızlı dönüyor, albüm sürecine doğru ilerliyoruz. İlk şarkı Livin' in a Crime Scene'in turnesi "Touring the Crime Scene" sırasında tüm çaldığımız festival ve mekanlardan görüntü almıştık. Çünkü böyle bir turne klibinin "Soundcheck" şarkımıza çok yakışacağını düşündük. 3. şarkı "Soundcheck" 14 Nisan'da geliyor. Livin' in a Crime Scene'de öfkemizi, Tears of Another Day'de hüznümüzü paylaşmıştık. Bu sefer müzik için hissettiğimiz heyecanı ve coşkuyu paylaşıyoruz. Umarım bu klipten de keyif alırsınız! Klip canlı yayında ilk gösterim olacak, bizim için çok heyecanlı oluyor. Geçen klibin canlı yayın gösteriminde patiden bir kaç kişiyi görmek beni ekstra mutlu etmişti. Yine gelenler olursa beklerim : 1
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 coh gozel olmus coh da eyi gozel olmus
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 dur daha olmamis, olsun oyle dinleyelim.
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 8, 2023 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2023 YENİ ALBÜM : The Madcap - Beat the Destiny Merhaba Paticik! Yeni The Madcap albümü "Beat the Destiny" için zihnimizi,kalbimizi ve ruhumuzu ortaya koyduk. Rock müzik bitti, bu ülkede bu müzik olmaz dediler. Aksini kanıtlayarak, dinleyicimizin hak ettiğine inandığımız hayal ettiğimiz ses ve görselleri sunabilmek adına dünya çapında mühendis, tasarımcı ve müzisyenlerle çalıştık. Özgürce müzik yapabilmek için, albümümüzü kendi firmamız Madcap Records'dan yayınlıyoruz. Albüm hikayesi ve detayları burada. Yeni bir albüm çıktığında, müzik mağazalarına gelmesini beklediğimiz günlerde, CD ya da plağı elimize aldığımızda hissettiğimiz heyecanı, şarkıları dinlerken kapakları incelemenin keyfini tüm dinleyicilerimiz, özellikle bunu hiç yaşamamış genç dinleyicilerimizin de yaşayabilmesi için Beat The Destiny, Digipak CD ve iki kapak + insert'lü sınırlı sayıda plak formatında yayınlanıyor! Yeni şarkılarımız güç, coşku, isyan, adanmışlık, hüzün ve eğlence gibi bir çok hissiyata hitap ediyor. Kapak Tasarımı : Gustavo Sazes (BR) Dünya Çapında Bir Ekip Tommy Johansson (SE) (Sabaton, Majestica, Solo) Konuk Vokal Tarkan Gözübüyük (Pentagram) Konuk Bas Gitar Beşiktaş Çocuk Korosu - Koro Jesse Vainio (FI) - Mix Svante Forsbäck (FI) - Mastering Richard Curran (GB) - Yaylılar James D. Taylor & Özgür Sarı - Klavye YENİ MERCHANDISE ÜRÜNLERİ Dinleyicilerimizin uzun yıllar gurur ve büyük bir keyifle giyebilmesi için en kaliteli baskı ve en kaliteli kumaşları kullanarak uzun süre kalıcı olacak ürünler ürettik. Seçebileceğiniz iki yeni tişört ve bir yeni zip hoodie modellerimiz var! Merch Tasarımı : Gustavo Sazes (BR) Albüm hikayesi ve detayları burada. 2
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 8, 2023 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2023 kafamı silkmeye ihtiyacım olduğunda açar dinlerim teşekkürler
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2023 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2023 abi tshirtleri koymadan once utuleseydiniz keske. 2
Öne çıkan mesajlar