df Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2022 4 yıl önce ios app deploy etmek için almıştım. Uzun süredir ben şirketin mac i kullanırken eşim ara ara gündelik işler için kullanıyordu. 1 senedir onu da kullanmadığından çürümesin kenarda dedim. Hala günlük kullanım ve ortalama bi development için yeterli. Aldığımda küçük bi ölü piksel grubu vardı sallamamıştım. 2 sene önce fln pil i bozulup %25 e gelince kapanmaya başlamıştı. Apple garantisi devam ederken pil için servise verdiğimde ölü pikseli de not ettirmiştim. Resmi serviste ücretsiz tüm ekranı ve kasa ile birlikte pili değiştirdiler. Ekran, pil ve kozmetik olarak tertemiz oldu o yüzden. O zamandan beri toplasanız 1-2 ay kullanılmıştır. Forumdan satılırsa 1 ay içerisinde en ufak sıkıntı yaşatırsa (kırmadığınız sürece ) koşulsuz iade alırım. İstediğiniz testlere sokabilirsiniz o arada. benim farkedebildiğim hiçbir sorun yok. Eve geçince foto atacağım. (Touchbar olmayan model) Fiyat 9k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2022 Pil cycle 46 şimdi kontrol ettim. Pil değişiminde sıfırlanıyor demekki o data da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2022 sanayide sıfırlatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heaven37 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2022 Starbucksta bişeyler içerken kullanabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2022 2017 air artı malbuş vereyim hfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar