Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 sly başgan emekli süper kahraman. amazon yapımı. fena durmuyor, ona da lazımdı böyle bir rol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 "OHAAA POI'YE SPINOFF ÇEKMİŞLEEEERRR" diye geldiydim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2022 (düzenlendi) demin izledim, beklediğim kadar iyi çıktı. Spoiler başganın nemesis olduğunu ortalarda tahmin ettim ama olsun başgan çok iyi dövmüş gene. “i’m the bad guy!” kısmı çok iyiydi. sly başganın biraz daha gençliğinde olsaymış superhero furyası ona da bir seri giderdi. en yakını bu olmuş dredd’i saymazsak. Ağustos 26, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2022 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 Brue Willis'in Unbreakable'daki karakterini andirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2022 Pazar filmi olmus, sly hatirina 6.5/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar