HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 Merhabalar yaklaşık 12-13 senedir emektar notebook ile UO harici pek bişi oynayamıyordum. ömür geçiyor yenileyelim artık bilgisayarı dedim. yeni oyunlarıda deneyelim istedim monitör dahil 15-16 k civari bütçem var. tabi daha düşük olursa hoş olur. incehesap şu kasayı önermişler bi kaç yerde. sizlerinde fikrini almak istedim sizce iyimidir ? farklı önerilere açığım. parçaları tek tek alıp toplama konusu daha uyguna geliyor galiba ama o yetenek bende yok çevremde de yardımcı olacak yok. öncelik kasa sonra monitör önerileride alacağım ucuzundan. saygılar. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 gamegaraj şunuda yeni buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2022 Valla benim tavsiyem bi 15k kredi çekip adam akıllı 2k monitörlü bi sistem toplaman olur, o krediyi de zaten ocağa kadar ödemekte zor olur biraz, sonra gelicek zamlarla devede kulak kalır taksitleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2022 (düzenlendi) selam, biz daha önce uo üzerinden falan tanışıyoruz sanırım. elimde delidli 8700k+msi z370 anakart+32gb ddr4 ram+2080 ti+seasonic psu var. sadece kasa ve m2 yok, ama yanında 500gb sata ssd veririm beleşe. fiyat hiç düşünmedim ama benzer fiyatlara toplayacağın sıfırdan performanslı olacağı kesin gibi bir şey sanırım. herhangi bir sorunu yok, sadece 12th gen ddr5e geçtiğim için boşta. izmirdeyim ben, toplama konusunda yardımcı olurum buralardaysan. yaz konuşalım. Temmuz 26, 2022 PrudenT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 hallettim. parçaları sıfır kredi kartına taksitle aldım. emeği geçen herkeze teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar