stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 18 Temmuz konseri 2 adet mevcut Kat: orkestra tek Sıra: M Fiyat: 2000tl (iki bilet için) Zorlu ek koltuk açmış, en dandik yerlerdeki koltuklar 1.500tl den satışa çıktı ki onlarda bitti sanıyorum. Ben orkestra katını veriyorum ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 abi oturmalı placebo konseri nedir ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 (düzenlendi) Biz şirketin sponsorluğu sayesinde zorlu konserlerine çok gidiyoruz da bu konser ayakta sahne üstünde ama koltuk kısmı ile kurulan sahne arası gerçekten 100m vardır Temmuz 14, 2022 bLackcha0s tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 Kapalı mekanda olmasaydı buna kesin giderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2022 Fiyatta biseyler yaparız gitmek isteyene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 valla hastalığım giderek ilerliyor, gidemeyeceğim gibi duruyor. biletler yanmasın gitmek isteyene yardımcı olurum daha makul fiyattan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erasleep Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 merhaba bu aksamki konsere bir biletim var orkestra cift oturma duzeni S sıra. 800 tl ilgilenen iletisime gecebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 haydaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar