Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2022 valkyrie profile nihayet geri dönüyor! mobil gacha oyunu kapandıktan sonra şahane bir haber, iyi görünüyor. ps4, ps5 için 29 eylül, pc için 11 kasım çıkış tarihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2022 keşke combat VP 2 silmeria daki gibi olsaymış. square enix klasik serilerinin yeni oyunlarında artık hiç mi hiç kullanmıyor turn-based e elvada fiyatıda pahalı geldi bilhassa ps3 grafikli bir oyun için. steam'deki oyun için resimleri sanırım switch'den capturelamışlar onlar ne öyle lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2022 combat kendine hastı, tekrar denemeye cesaret etmemişler işte daha garanti tutan bir tarza geçmişler. ben de seviyorum diyemem özellikle ama "NIBELUNG VALESTI!" diye bağırınca eski oyunların o combolama sistemini almışlar gibi ama, bakalım wishlist'e attım. pahalı maalesef, büyük indirim beklerim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar