MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 (düzenlendi) ya su anda yazdigim kod icin performans acayip onemli, dolayisiyla loop icinde loop atarak aradigim dict'i olusturmak istemiyorum. bunun en hizli yolu nedir? Lambda olayina henuz kafam basmadi hah elimdeki dict de bu; https://imgur.com/a/R10YzVB atiyorum ['status'] == 'TRADING' olanlari birakip yeni dicte atacagim. Mayıs 21, 2022 MrLevie tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 Vayy trading bot. DB kullanmani oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 dict comprehension kullanabilirsin, one liner hem. k=key, v=value {k: v for k, v in DICT.items() if v['status'] == 'TRADING'} syntaxi yanlis yazmis olabilirim simdi random comprehension o(n) ortalamsinda n'de yapiyor diye biliyorum nested looptaki gibi n2 olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2022 o APIde filter by status vardir muhtemelen, direkt onu gecersen en temizi ve optimali olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar