serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2022 Haftaya olacak konser için bileti olup satmak isteyen varsa alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2022 Çıktığı gün denk gelmişti seju, alsam mı almasam mı derken unutmuşum, keşke alsaydım sana yarardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2022 (düzenlendi) Elimde ekstradan bir adet sahne önü bileti var. Gelmek isteyen bir arkadaşım var. Kesin bişi diyemiyor iş yerinden dolayı. Olmadı şeyettiririm Mayıs 17, 2022 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2022 Paticik'te konusu acılmamıs yaziklar olsun . Konser var haberimiz yok. Ben de talibim satmak istiyen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2022 abi satılık bilet hala var gözüküyor passo.com da niye buralardan bilet aranıyor ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2022 gidemeyecekten uzuca almak istiyor herhalde çakkal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2022 Aynen öyle yav. Benim hiç aklımda yoktu da uzun süre bir araya gelemeyecek bir arkadaş grubum toplanmış gidiyor. Ben de uygun yollu bir arayışa girdim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2022 https://www.biletwise.com/tr/deep-purple-istanbul-konser-biletleri/ Bu siteyi kullanmış veya hakkında fikri olan var mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2022 https://eksisozluk.com/biletwise--6940440 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 Teşekkürler. biletwise, viagogo’da uygun fiyatlar var ama daha önce kullanmadım. Ekşide de çok satan var güzel fiyatlara ama üyeliğim yok ondan aksiyon alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar